Adam (26): Na první milování jsem se hodně těšil. Vzrušení však opadlo kvůli nadýmání

Adam (26): Na první milování jsem se hodně těšil. Vzrušení však opadlo kvůli nadýmání
Zdroj: Freepik

Nadýmání je velmi nepříjemné především ve společnosti. Adamovi to kdysi zhatilo nadějný večer, kdy se měl milovat vůbec poprvé ve svém životě...

Jan Švanda
Jan Švanda 10. 12. 2022 15:00

Bylo mi čerstvě osmnáct, když jsem se poprvé zamiloval. S Magdou (26) jsem se dal dohromady na střední škole. Chodila do stejného ročníku, akorát patřila do jiné třídy. Vídali jsme se hlavně na chodbách a na obědě v jídelně. Snad půl roku jsme se na sebe mile usmívali, až jsem nakonec sebral odvahu a oslovil ji.

Nová přítelkyně byla dominantní

Magda byla blondýnka s krásnýma modrýma a něžnýma očima. Jakmile jsem se do nich zadíval, rázem jsem zapomněl na všechny svoje strasti. Přitom byla docela rázná a dominantní, což mi maximálně vyhovovalo, protože já patřím spíš mezi submisivní typy. Zkrátka mě dost přitahovala a evidentně jsem se jí taky líbil.

Randili jsme spolu pár měsíců a vše bylo super. Dávali jsme si polibky, mazlili se, bylo to prostě úžasné. Měl jsem za sebou několik krátkých vztahů, jenže na sex nikdy nedošlo. Byl jsem stále panic a moc se těšil, až poprvé okusím milování s holkou. Moji kamarádi se tím už běžně chlubili.

Čekání na první milování

Byl jsem z toho trochu zoufalý, očekávaná chvíle se však jednoho dne přiblížila. Moji rodiče totiž dostali na sobotu pozvání na nějakou oslavu. Řekli mi, že se vrátí nejdříve po půlnoci. Vycítil jsem obrovskou šanci. Magdě jsem napsal, že budu večer sám doma, jestli nechce přijít. Chviličku váhala, ale nakonec souhlasila.

Neponechal jsem nic náhodě a na den D jsem se pořádně připravil. Udělal jsem obložené chlebíčky, koupil lahev vína a vzal si parfém, který na mně zbožňovala... Domluvili jsme se na pátou odpoledne a já už od oběda cítil v těle veliké chvění, ale zároveň i nadšení.

To ještě eskalovalo v momentě, kdy zazvonila u našich dveří. Dorazila v bílém triku s hlubokým výstřihem a černé minisukni. A předvedla své krásné dlouhé nohy. Byl jsem šíleně vzrušený, ale nemohl jsem to uspěchat. Sedli jsme si tedy na gauč do obýváku, kecali a pojídali chlebíčky. Pak jsem pustil film, který jsme ale nedokoukali. Nevydržel jsem to. Nešlo to. Sáhl jsem jí na stehno a chvíli ji hladil. Pak jsem se k ní otočil a upřeně jí hleděl do očí. „Miluju tě,“ zašeptal jsem jí do ucha. A na reakci jsem nečekal dlouho. „Já tebe taky,“ usmála se na mě.

Pšouk zhatil moje první milování

Začali jsme se vášnivě líbat a svlékat se. Z její parádní figury jsem byl u vytržení. Vtom přišel okamžik, na který hned tak nezapomenu. Hlasitě jsem si uprdnul! Obří pšouk naprosto rozmetal její vzrušení a vyvolal salvu smíchu. Poté se oblékla se a sedla si ke mně na gauč. Cítil jsem se strašně trapně, omlouval jsem se jí a červenal. Vzala to v pohodě, bylo ovšem jasné, že z postelových hrátek ten večer nic nebude.

Nedalo se nic dělat. Rozloučili jsme se, ve dveřích mi dala pusu a odešla domů. Na sex s ní už nedošlo. Mezi námi to začalo dost skřípat. Často jsme se hádali, až jsme se po pár týdnech úplně rozešli. První sex jsem si užil až se svou druhou vážnou známostí Gábinou (25), která se nakonec stala i mojí manželkou. O pšouku jsem jí však nikdy neřekl. A nevím, jestli se k tomu někdy odhodlám.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články