4 znamení zvěrokruhu, která dokážou být skutečně bravurními lháři

4 znamení zvěrokruhu, která dokážou být skutečně bravurními lháři
Zdroj: Winter photo created by lookstudio - www.freepik.com

Znamení zvěrokruhu o nás prozrazuje mnohé. Třeba to, jak dokážeme lhát a tuto nehezkou vlastnost maskovat, aby to nikdo nepoznal. Která čtyři znamení zvěrokruhu dokážou být ve lhaní skutečnými přeborníky?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 22. 02. 2021 07:03

Není možné samozřejmě házet všechny zrozence v uvedených čtyřech znameních zvěrokruhu do jednoho pytle. Přesto lze podle astrologie říci, že právě členové těchto „hvězdných rodin“ dokážou lhát tak fantasticky, že to jen málokdo pozná. Tedy když už se ke lhaní uchýlí...

Znamení zvěrokruhu Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Je jedno znamení zvěrokruhu, ve kterém se rodí excelentní lháři. Ano, jde o Blížence. Je to znamení dvojí osobnosti, které je neustále v pohybu. Blíženec dobře ví, kde je pravda, ale k životu ji prostě nepotřebuje. Pravda je pro něj totiž zpravidla nudná, on potřebuje vzrušení a díky lhaní je život mnohem zajímavější. Je tedy skutečným velmistrem lži a opravdu se vyzná.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev není zákeřným lhářem, přestože fabulovat dokáže skutečně fantasticky. Lev má prostě jen sklony k přehánění a zveličování. Běžný příběh mu přijde nudný, proto ho vyšperkuje mnohdy až k neuvěření. Velkolepými vizemi si tedy spíše vytváří vlastní realitu. Je v tom usilovný, impulzivní, ale nelze o něm jednoznačně říct, že by byl profesionálem ve lhaní kvůli vlastnímu prospěchu.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je fascinující znamení zvěrokruhu. Jsou to zábavní, otevření a zpravidla chytří lidé, kteří milují život, radovánky a vše nové. Střelec je bezprostřední a rád vynaloží úsilí k manipulativním plánům. Ale zákeřný lhář to není! Spíše zapomíná na detaily, které kdy vyslovil. Rád si vymýšlí příběhy a baví svým povídáním o dobrodružstvích, která zažil. Ale je pozitivní a vychytralé lži se mu vlastně nelíbí.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou citliví, romantičtí a plní ideálů. Nelže se jim dobře, ale pokud potřebují, dokážou to velmi excelentně. Vodnář používá lež především k ospravedlňování, když se mu něco nepovede. Věří ve správnost svých myšlenek a je připraven lhát, aby své myšlenky dostal, kam potřebuje. Necítí pak lítost, není ani manipulátorem a lhaní nebere jako hřích.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články