Kamil (26): Moje přítelkyně propadla vášni umělých nehtů. Jenže to přehání a občas to i dost zabolí

Kamil (26): Moje přítelkyně propadla vášni umělých nehtů. Jenže to přehání a občas to i dost zabolí

Kamil se nám svěřil se svým problémem, který nyní řeší ve vztahu se svoji přítelkyní. Ta totiž propadla kráse umělých nehtů, ale začala to trochu přehánět a Kamil její zkrášlování začíná nesnášet. Zdá se to jako nepatrný problém, ale pro něj dost zásadní, protože ho to sem tam i pěkně zabolí. Co byste mu poradili?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 08. 2020 11:00

S Blankou jsme spolu skoro tři roky. Vždycky se mi líbila pro svoji obyčejnost, protože si nebarvila vlasy, nelakovala nehty ani třeba nechodila do solária. Byla krásná právě proto, že byla velmi obyčejná a hlavně svá.

Chtěla to, co kamarádka

Každý z nás měl svoje zájmy, já chodil hrát s klukama fotbal a ona trávila svůj volný čas s kamarádkami. Jednou přišla domů celá nadšená, že si kamarádka Lída nechala udělat umělé nehty a jí se to velmi líbilo, tak se rozhodla, že si je také nechat udělat. Moc těmto věcem nerozumím, ale neviděl jsem v tom žádný problém.

Druhý den po práci přišla celá nadšená, nestále mi šermovala rukou před obličejem. Jako chlap jsem na tyto věci slepý, musela mi to říct, že má ty nové nehty. Já v tom rozdíl neviděl, ale chválil jsem je. Byly to prostě upravené nehty. Za další tři týdny musela na předělání a tentokrát už byla změna viditelnější, byly delší a křiklavé růžové, toho by si všiml i slepý.

Přestalo se mi to líbit, skoro mi to i vadilo

Jako by se do těch nehtů zamilovala. Vypozoroval jsem, že na předělání chodí každé tři týdny. Když přišla naposledy, měla nehty velmi dlouhé a hlavně špičaté. Když mě pohladila po hlavě, zasekla se jí ruka v mých vlasech a docela mě škrábla. Omlouvala se, že se s nimi musí naučit fungovat. Vůbec se mi to nelíbilo, nehodilo se to k ní, byla velmi jemná a nehty na rukou působily dost cizím dojmem.

Jenže ona se s nimi po dvou dnech sžila a usoudila, že jsou stále ještě moc krátké. Je těžké někomu něco zakázat, když na to nemáte právo, ale nic jiného jsem si nepřál, než aby se jich zbavila.

V posteli mi to také vadilo, protože mě její nehty dokázaly pěkně rýpnout na to nejcitlivější mužské místo.

Zkoušel jsem ji přes různé narážky upozornit na to, že se mi to nelíbí, ale ona vždy přišla s větší hrůzou a větším nadšením. Vypadala s nimi skoro jako čarodějnice, protože byly jak drápy. Pro někoho to může být malichernost, ale mně to tak strašně vadilo, že bych snad raději bral hlavu obarvenou na zeleno.

Její kamarádka Lída pak přišla s novinkou, že si může nakoupit propriety domů a dělat si nehty doma. Blanka se toho hned chytla a teď u toho sedí skoro třikrát týdně. Jsem z toho otrávený, protože je to hotový nevkus.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články