Horoskop pro milence: Lvi mají neskutečnou výdrž, Berani při TOM rádi riskují

Horoskop pro milence: Lvi mají neskutečnou výdrž, Berani při TOM rádi riskují
Zdroj: Unsplash
BERAN (21. 3. – 20. 4.): Beranům to v posteli klape s Rybami.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býkům to v posteli klape se Štíry.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blížencům to v posteli klape s Váhami.RAK (22. 6. - 22. 7.): Rakům to v posteli klape s Pannami.+ 8 fotek+ 9 fotek

Intimnosti patří ke každému vztahu a pokud vám to s partnerem klape v posteli, máte vlastně z poloviny vyhráno. Jak to ale udělat, abyste si v posteli sedli a rozuměli? Na každé znamení platí něco jiného!

Jana Jánská
Jana Jánská 24. 11. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou možná na první pohled nedostupní, ale milují dobrodružství, proto rádi riskují i sexu. Jsou vášniví a smyslní, mají bujnou erotickou fantazii. Noc s Beranem je vždycky na jedničku!

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci jsou mistři ve svádění, umí svůj protějšek rozžhavit a svádět tak dlouho, dokud neudělá vše, co si přejí. Vysílají svůdné pohledy na všechny strany a o pozornost rozhodně nemají nouzi. V posteli však přenechají hlavní slovo partnerovi.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci milují sex. Je jim jedno, jestli se jedná o romantiku na pláži, klasiku v posteli nebo adrenalin někde na seně ve stodole. Nepotřebují žádnou předehru a rádi jdou přímo na věc.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci mají nejraději sex spojený s láskou. Neradi střídají partnery a je pro ně důležitější dlouhodobé souznění než milostný akt samotný. Při sexu jsou velmi romantičtí a mají rádi dlouhou předehru. Se sexem na jednu noc na ně vůbec nechoďte!

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi mohou mít kohokoliv, koho jen chtějí. Stačí lusknout a nikdy nejdou z párty domů sami. Jejich největší dovedností je výdrž, která se přímo neskutečná.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny berou sex pouze jako akt vhodný k rozmnožování, budou ho tedy provozovat s kýmkoliv, kdo by byl vhodný rodič pro jejich děti. Nejvíce nadržené jsou pak Panny v těhotenství!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se často stydí za své tělo, proto chtějí být svým partnerem obdivováni, pak se umí uvolnit a v posteli předvedou nevídané kreace. Pokud se ale necítí komfortně, nesundají si ani tričko.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štírovi se jen tak nezalíbíte. Má vysoké nároky a do postele si jen tak někoho nepustí. Nejprve si vás bude dobře oťukávat, pak za něj utratíte nějakou tu kačku a pak se možná dočkáte.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci nemají žádný stud, zábrany a ničeho se nebojí. Pokud chcete už dlouho vyzkoušet v sexu něco, co je vám s partnerem trapné, zkuste to se Střelcem a nebudete litovat.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si vybírají partnery do postele pouze podle fyzické přitažlivosti a poté, co je použijí, odkopnou je jako použité ponožky. Sex je pro ně příjemným zpestřením nudy.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se milují rádi často a tvrdě. Žádné mazlení a hlazení, chce jít hned na věc. Mohou souložit i několikrát za noc a pořád nemají dost, když se jedná o protějšek jejich snů.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Svíčky, vana, bublinky, plápolající oheň a okvětní lístky růží na posteli, tak si Ryby představují dokonalý večer. Jsou to mistři romantiky. Pokud tedy chcete sbalit Rybu, víte jak na to.

Další horoskopy ➔

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články