V posteli nudíte jeden druhého? Zpestřete svůj vztah návštěvou swingers party

Problémy v posteli
Zdroj: freepik.com
Při náhodném sexu vždy použijte kondom.Na swingers party se může stát cokoliv.A třeba takhle vám to bude opět klapat po návštěvě swingers party.A možná si na swingers party najdete jiného partnera.+ 1 fotka+ 2 fotky

Spousta párů shledává svůj sexuální život po čase nudnějším. Někteří si vypomáhají nejrůznějšími erotickými pomůckami, jiní se alespoň snaží soulož provozovat v dosud neprozkoumaných polohách. Někdy ale ani to nestačí. A právě v takových případech přichází na scénu téma swingers party.

Petr Jirsa
Petr Jirsa 06. 08. 2020 18:00

Nudu a stereotyp v sexuálním aktu objevuje dříve či později většina párů, kteří spolu strávili již nějaký ten pátek. Nejedná se o nic neobvyklého a rozhodně je na místě si se svým partnerem o problému promluvit. Nezřídka kdy se stává, že vztah právě kvůli upadající vášni končí rozchodem. Je třeba si sex okořenit, vyzkoušet něco nového a hlavně se před sebou nestydět nazývat věci pravými jmény. 

Swingers party. O co jde?

Termín swingers party slyšel snad každý. Ne všichni však vědí, co znamená. Ve větších městech existují kluby přímo pro účely swingers party jako stvořené, leckdy si však účastníci domlouvají na nejrůznějších erotických serverech a seznamkách party vlastní. Pro úplné začátečníky se však doporučuje navštívení právě některého z klubů.

Samotná zařízení pak kromě baru, posezení a lehátek nabízejí leckdy také vířivku, saunu, sadomaso koutek a samozřejmě sprchy. K dispozici jsou prezervativy i lubrikační gely. To, co všechno se na party stane, pak závisí čistě na chutích a domluvě páru. S partnerem tak můžete souložící návštěvníky jen pozorovat a čerpat inspiraci. Anebo se k nim připojit, popustit uzdu své fantazii a užít si večer, na který rozhodně jen tak nezapomenete. 

Je však nesmírně důležité respektovat se navzájem. Pokud se vám někdo zalíbí, avšak sympatie nebudou opětovány, je žádoucí na dotyčné nikterak netlačit. Stejně tak by se měli chovat oni k vám v opačném případě. Základem je také ochrana, při souloži s neznámým partnerem vždy použijte kondom. 

Swingers party tak může být nakonec zachráncem rozpadajícího se vztahu, zdrojem inspirace, pomocníkem v objevování vlastní sexuality a pomocníkem při vyhledávání nových přátel.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články