Radka (34): To se mi snad jenom zdá! Přítel vyžvanil kamarádům, jak to mám ráda v posteli

Radka (34): To se mi snad jenom zdá! Přítel vyžvanil kamarádům, jak to mám ráda v posteli
Zdroj: Pexels

Radčin nový přítel Richard sdílel intimní momenty z jejich společného života se svými kamarády. Může to být důvod k rozchodu? Radka sice dostala slib, že už se to nebude opakovat, ale moc tomu nevěří.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 08. 11. 2022 10:00

S Richardem (37) chodím něco málo přes půl roku. Rozhodně to nebyla žádná láska na první pohled. Moc se mi nelíbil. Když mě jednou pozval na rande, rozhodla jsem se mu dát aspoň šanci.

Konečně ten pravý?

Nakonec se ukázalo, že toho máme spoustu společného a Richard je velmi dobrý společník. Chvíle s ním jsem si užila a když jsem byla pozvána na další schůzku, ráda jsem souhlasila. Bylo mi s ním opravdu dobře. Na čtvrté schůzce jsme se spolu vyspali. Pozval mě k sobě domů, dali jsme si víno a nějak k tomu prostě došlo.

Nejsem ten typ, který by spal s každým, ale Richard se mi zdál jiný než ostatní muži. Šest měsíců jsme si užívali. Přišlo mi, že by to konečně mohl být ten pravý. Ukázalo se však, jak nehorázně jsem se zmýlila.

Můj přítel je až moc otevřený

O tomto víkendu jsme se viděli s jeho kamarády. Byli jsme na večírku u jednoho z nich doma. Dorazilo tam asi deset lidí a zábava byla v plném proudu. Hráli jsme deskovky, pili víno a užívali si nezávaznou konverzaci. Jeden z Richardových kamarádů si užíval možná až moc. Byl opravdu hodně opilý.

Pak udělal na mě narážku, kterou jsem nepochopila. Zmiňoval se o tom, ve které pozici se mi to s Richardem nejvíc líbí. Byla to věc, kterou přece známe jenom my dva. Jak je možné, že to ví? A proč to vlastně teď vytahuje? Když jsme později dorazili domů, chtěla jsem od Richarda vysvětlení.

Dala jsem mu ultimátum

„Ty se svými kamarády probíráš věci z našeho intimního života?“ zeptala jsem se. Nejdřív se dlouho vykrucoval, ale nakonec mi řekl pravdu. „Ano, čas od času se s něčím chlubím. Ale to jen proto, že jsi tak úžasná,“ snažil se mi polichotit. Ve mně to ale vřelo. V některých věcech jsem možná dost prudérní, ale můj sexuální život prostě nesmí být veřejnou věcí.

„Nechci, aby o nás tvoji kamarádi věděli tyhle věci, nezdá se mi to správné,“ řekla jsem mu. „Pokud s tím nepřestaneš, bude to mezi námi znamenat konec,“ dodala jsem. Richard slíbil, že přestane. Otázkou je, jestli to vydrží. Mám takové obavy, že se potřebuje chlubit a ukazovat jim, jak se má dobře. A svůj slib brzy poruší.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články