Vilma (31): Netušila jsem, co dělá můj manžel, když se napije. Dodnes je mi z toho zle

Vilma (31): Netušila jsem, co dělá můj manžel, když se napije. Dodnes je mi z toho zle
Zdroj: Freepik

Vilma měla svého manžela za svatouška. To až kamarádky jí neochotně prozradily, co dělá, když se napije. Vilma se i tak zdráhá jejich tvrzení věřit. Nevěří tomu, že by se Marián dokázal tak dlouho přetvařovat.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 17. 01. 2022 13:00

Vždycky jsem považovala svého muže za svatouška, který má oči jen pro mě. Tvářil se tak, že než by oslovil cizí ženu, raději by si usekl ruku. Jak se ukázalo, možná jsem ho měla za někoho, kým není.

Manžela jsem měla za svatouška

Nikdy jsem nemusela řešit, že by můj manžel Marián flirtoval s jinými ženami. Je spíš uzavřené povahy, takže se vyhýbá kontaktu. O to klidnější jsem byla, když jel na služební cestu nebo šel s kamarády na párty.

Vždycky vyprávěl, co chlapi v baru dělali a jak balili ženský. O sobě mluvil jako o tom, co vždycky sedí v koutě a jen to zpovzdálí sleduje. Já mu to věřila. On se tak choval, i když byl se mnou. Když na něm v obchodě nějaká žena dělala oči, rychle mě chytl za ruku, aby jí dal najevo, že je zadaný a nemá zájem.

V životě by mě nenapadlo, že je to celé zřejmě hra, jak mě oklamat. Již několik let se pravidelně scházíme s naší partou kamarádů. Každý z nás má partnera. Veroniku a Markétu beru jako ty nejlepší kámošky, které mám. Svěřujeme se sobě navzájem, panuje mezi námi důvěra, loajalita. Říkáme si i věci, které tu druhou mohu ranit. Tomu se říká skutečné přátelství. Je totiž založené na pravdě.

Kamarádky pro mě neměly dobré zprávy

A tu jsem se nedávno měla dozvědět. Když někde všichni společně paříme, neodmyslitelně k tomu patří alkohol. Ten s každým zamává trochu jinak. Mě hodí do útlumu. Verča s Markétou mají chuť tancovat. A Marián? O něm jsem si myslela, že mu tak maximálně rozvazuje jazyk, aby byl náchylnější k hlubším rozhovorům.

Jenže jsem se spletla. Většinou odcházím z párty jako první. Stačí mi málo. Marián vždy zůstává a vrací se domů nad ránem. Na podzim jsme slavili narozeniny jednoho z nás. Byla to velkolepá akce. Chlapi koupili sud a bylo v plánu pařit celý víkend. Začalo se v pátek večer. Já už byla v jedenáct doma.

Marián přišel ve tři ráno. Když jsme se sešly odpoledne s holkama, obě byly zaražené. ,,Co vám je? Jste to včera přehnaly, co? Ještěže vím, kdy přestat,“ smála jsem se jim škodolibě. ,,Není nám blbě z alkoholu,“ špitla Markéta. ,,Je nám zle z Mariána,“ doplnila ji Verča. ,,Ježíši, proč?“ zajímalo mě. ,,Měla bys vědět, co dělá, když jdeš domů,“ pronesla Markéta a s Verčou se na sebe významně podívaly.

Když se manžel napije, prý ztrácí zábrany

,,Tak ven s tím, jsem napnutá,“ povzbuzovala jsem je a čekala, co z nich vypadne. ,,On po nás sexuálně vyjíždí. Nejdřív jen lehce vtipkuje, ale pak se nebojí sáhnout,“ začala Verča. ,,Jak to myslíš, že se nebojí sáhnout?“ vjel do mě vztek. ,,Vilmo, on se mě včera pokusil svést. Nebýt Markéty, která ho ze mě sundala, nevím, jak by to dopadlo,“ plakala Veronika.

,,Prosím?“ nechápala jsem. Pak začaly sypat jeden příběh za druhým o tom, jak se Marián chová, když se napije. Jejich partneři jim doma vyprávějí, že když je opilý, je jako utržený ze řetězu. Jednou ho prý našli na pánských toaletách s barmankou. Stále to zpracovávám. Bojím se jim uvěřit. Když se podívám na Mariána, věřím jemu. Netuším, kde je pravda a jestli ji chci skutečně znát.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články