Klaudie (41): Otevřené manželství jsem chtěla kvůli sobě. Teď toho rozhodnutí hořce lituji

Klaudie (41): Otevřené manželství jsem chtěla kvůli sobě. Teď toho rozhodnutí hořce lituji
Zdroj: Unsplash

Klaudie se už delší dobu doma nudila, proto navrhla, jestli si nezkusí otevřené manželství. Její manžel Ivo souhlasil, ale řekl, že on zůstane věrný. Klaudie si vesele užívala s mladším chlapem a měla pocit, že jim to v rámci manželství prospívá. Prozřela v den, kdy manžela spatřila s jinou ženou. Teď by svůj nápad chtěla vzít zpět, ale Ivo je s otevřeným manželstvím spokojený.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 10. 2022 07:00

Stalo se mi to, co se asi stane spoustě žen. Můj manžel mi zevšedněl. I když nemá vyloženě chyby, některé věci mě s ním nebaví. Mám tím na mysli hlavně sex. Navrhla jsem mu otevřené manželství. On kupodivu souhlasil a já si mohla užít s tajemným Samem (35). Pak jsem manžela spatřila po boku jiné ženy a došlo mi, že to celé byla jedna veliká chyba.

Manžel souhlasil s otevřeným manželstvím

Můj manžel Ivo (43) je hodný chlap. Má mě rád a vím moc dobře, že kdyby to šlo, snese mi i modré z nebe. A právě jeho věrné lásky jsem se rozhodla před časem využít. Už déle jak dva roky jsem vnímala, jak je mi Ivo všední. Ještě jsem si s ním dokázala povídat nebo vybrat novou sedací soupravu.

O nějakém vášnivém intimním životě už ale nemohla být řeč. Vždycky, když došlo na věc, odevzdaně jsem ležela v posteli a čekala, až bude po všem. Nějaký čas se to dalo vydržet, ale pak člověk zákonitě zatouží po něčem víc. Napadlo mě, že bych Ivovi na rovinu navrhla možnost otevřeného manželství.

Trvalo mi, než jsem se k tomu odhodlala, ale riskovat jsem musela, nebo bych se ve vztahu unudila. Ivo smutně souhlasil. Tvrdil mi, že on této možnosti nevyužije a zkrátka počká, až mě to přestane bavit. Měla jsem se cítit špatně, ale já se těšila na nové možnosti. Už delší dobu jsem měla zálusk na tajemného Sama.

Manžel nechtěl spát s jinou ženou

Je to známý mé kamarádky Františky. Ta mi pomohla s domluvením první schůzky. Musela jsem si ho nejprve oťukat a ujistit se, že to cítíme stejně. Na druhé schůzce jsem už usedala na gauč v jeho bytě. Pomilovat se po tolika dlouhých letech s jiným mužem bylo jako znovuzrození. Díky tomu, že jsem měla doma svolení, nepociťovala jsem žádné výčitky.

Během několika měsíců jsem cítila, jak mi to prospívá. Doma to s manželem zase klapalo. Začali jsme se spolu víc bavit a podnikat některé věci společně. Jediné, co stálo na stejném bodě, byl intimní život. Až mě udivovalo, že manželovi sex nechybí.

A brzy jsem pochopila proč. V rámci jedné pracovní pochůzky jsem se ocitla v části města, kam moc nechodím. Po schůzce jsem zůstala sedět v kavárně a dopíjela čaj. Koukala jsem ven a po chvíli jsem si všimla povědomé tváře. Ivo akorát vycházel z hotelu naproti. A hned za ním vlála žena mého věku.

Manžel začal spát s jinou ženou

Projel mnou velmi podivný pocit. Jako kdybych žárlila a měla pocit, že mě podvádí. Společně nastoupili do auta a uháněli pryč. Až do večera jsem na nic jiného nemyslela. Po návratu domů jsem našla spokojeného manžela, jak si čte. „Jaký jsi měla den?" zeptal se mile. „Šlo to," odpověděla jsem, ale myšlenkami jsem byla jinde.

„Já vás dneska viděla," řekla jsem. Manžel odložil noviny a bez náznaku viny se na mě podíval. „Měla jsi pravdu. Oba jsme potřebovali změnu. Byl to skvělý nápad," dodal a znovu se začetl. Mě se v tu chvíli chtělo brečet. Co jsem to provedla? Nechala jsem si dát od manžela svolení k sexu s jiným mužem. A teď? Když dělá to samé, je mi to proti srsti? Chtěla jsem vzít svoje přání zpět, ale manžel je tak spokojený. Ani mu to nemám jak zakázat, byl to můj stupidní nápad. Teď se modlím, aby se vždycky vrátil domů.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články