Pavel (34): Je to k vzteku. Manželka se mnou nechce spát, schválně ukládá dceru k nám do postele

Pavel (34): Je to k vzteku. Manželka se mnou nechce spát, schválně ukládá dceru k nám do postele
Zdroj: Freepik

Pavel se snažil chápat, že jeho manželka Katka po porodu nemá čas a chuť na milování. Jenže čeho je moc, toho je příliš. Rozinka je na světe už déle jak rok, ale v ložnici se nic nezměnilo. Katka se pořád vymlouvá na dceru. Teď ji ještě ke všemu začala ukládat k nim do postele, aby se vyhnula milování.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 10. 2022 17:00

Moje manželka Kateřina (33) se mnou nejedná fér a já se na ni hrozně zlobím. Nechce se mnou spát. Ale místo toho, aby mi to řekla na rovinu, raději si vymýšlí kraviny. Poslední týdny k nám do postele tahá dceru Rozárku (1) a tím se bezpečně vyhne milování.

Po narození dcery jsme spali odděleně

Všude se píše o tom, jak se s příchodem dítěte na svět změní vztah dvou lidí. A platí to i u nás. Hned po narození Rozárky jsem citelně vnímal, že jsem byl odsunut na kolej číslo 2. Snažil jsem se to chápat. Katka měla jiné starosti než péči o mě. Musela se postarat o miminko. S Rozinkou to zprvu nebylo vůbec lehké.

Po pár nocích se ukázalo, že naše mimčo nemůže spát samo v pokoji. Dcerunka se několikrát za noc budila a Katka za ní pořád chodila. Po dvou týdnech z toho byla velmi unavená, a tak se rozhodla, že bude spát s malou v pokoji. Rozložili jsme tam veliký gauč a když byla perná noc, Katka si vzala malou k sobě a byl klid.

První tři měsíce jsem nic neříkal. I když mě štvalo, že usínám sám a manželka se mi vzdálila, nestěžoval jsem si. Pořád jsem se uklidňoval, že je to jen dočasné, než malá povyroste a věci si sednou. Přítomnost ženy v posteli mi už ale trochu chyběla a já pociťoval také absenci sexu.

Z nedostatku sexu mi začalo harašit

Když bylo dceři půl roku, navrhnul jsem ženě, aby se vrátila do ložnice. „Myslím, že je to ještě brzy," řekla a dál si nechala peřiny vedle. „Vždyť už v noci nepláče, ne? Chybíš mi," chtěl jsem ji obejmout, ale ona mě odstrčila. A utíkala zase za malou. Zůstal jsem stát jako opařený.

Uběhlo dalšího půl roku a my už si byli s manželkou cizí. Žádné polibky, dotyky... A sex? Tak o tom jsem si jen četl. Roční Rozinka podle mého už tolik péče nepotřebovala. Nebyla už ani kojená a budila se jednou za noc. A to jen kvůli plné pleně.

Katka tam ale i nadále zůstávala spát. Jednou v noci, když už mi vyloženě harašilo z nedostatku sexu, jsem si pro Katku chtěl dojít. „Malá spí, pojď za mnou na chvíli do ložnice," zašeptal jsem jí roztouženě do ouška. Musel jsem ji vyloženě vytáhnout za ruku a dotlačit do ložnice. Měl jsem na ni po takové době ohromnou chuť.

Manželka ukládá dceru do naší postele

Sotva jsem ji začal svlékat z noční košilky, odstrčila mě. „Pst! Slyším malou. Necháme toho," špitla a utíkala vedle. Podle všeho ale dcera spala jako dudek. Tu noc jsem to vzdal. Začínalo mi docházet, že se mnou Katka prostě jen nechce spát. Rozhodl jsem se, že až pojede k lékaři, rychle jí přestěhuji věci a dceřinu postýlku přendám do dětského pokoje.

Když to Katka viděla, místo chvály mě seřvala. „Proč jsi to udělal? Ona ještě nemůže spát sama," tvrdila. „Může a ty to víš. Už to není mimino, nekojíš a oba víme, že spí celou noc. Je čas, abychom zase spali spolu," vysvětlil jsem.

Problém je ale někde jinde. Pár nocí jsem na manželku zkoušel rozjet sex, ale to nikdy nevyšlo. Vždycky se vymluvila, že slyší malou. A protože už neví kudy kam, začala ji ukládat k nám do postele. Tím si pojistí, že se nemůžeme milovat. Už se jí nebudu doprošovat. Když se mnou nechce spát, fajn. Ať se pak ale nediví, až udělám nějakou blbost.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články