Regina (26): Manžel mi to zakázal, ale já asi stejně půjdu sousedce říct, že ten její pitomec má milenku

Regina (26): Manžel mi to zakázal, ale já asi stejně půjdu sousedce říct, že ten její pitomec má milenku
Zdroj: Freepik

Regina má podezření, že její soused Denis má milenku. Třikrát týdně za ním jezdí vnadná blondýna. A vždycky v době, kdy není doma jeho žena Klaudie. Tu má Regina ráda a chtěla by jí říct, že u nich doma možná něco neklape. Manžel je však proti.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 10. 2022 13:00

Všechno nasvědčuje tomu, že můj soused Denis (35) podvádí svoji ženu Klaudii. Už několik měsíců pozoruji, že když je doma sám, jezdí za ním pohledná dáma. Odjíždí hodinu před tím, než se Klaudie vrací z práce. Nevím ale, jestli do toho vůbec mám strkat nos.

K sousedovi jezdí vnadná blondýna

Jsem rok a půl na mateřské dovolené. Celkem si to užívám. Bydlíme s manželem Jaromírem (30) v řadovém domě na konci ulice. Z levé strany sousedíme se starším párem, kde panují normální vztahy. Z pravé strany bydlí Denis a jeho žena Klaudie. Nejsou o moc starší, takže si s nimi celkem rozumíme.

Nejsme sice vyloženě přátelé, ale umíme spolu čas od času posedět. Teď je Denis déle jak půl roku bez práce. Bližší informace nevím. Myslím, že snad nemůže nic najít. A tak celou domácnost táhne Klaudie.

Když někdy na jaře u jejich domu zaparkovalo sportovní auto, byla jsem zvědavá, kdo to je. Vystoupila z něj vnadná blondýna, která si to namířila rovnou k sousedovic dveřím. Vyšel z nich Denis a rychle ji zatáhl dovnitř. Vylezla až někdy odpoledne. Nasedla do sporťáku a uháněla pryč. Za další tři dny se to opakovalo.

Myslím, že soused má milenku

Díky tomu, že jsem doma na mateřské, mám celkem přehled o tom, co se děje v naší ulici. Kdo a kdy chodí nakupovat nebo venčit své psy. Denis pořádně nevytáhne paty z domu. Dalo se lehce vypozorovat, že ta slečna k němu jezdí jenom tehdy, když Klaudie není doma.

Když byli na zahradě, měla jsem šanci ledacos zaslechnout. V létě na pár minut vlezli do vířivky. Slyšela jsem přes otevřená okna dámský chichot a cinkající skleničky. Nedalo mi to a zeptala jsem se svého muže, jestli o tom náhodou něco neví. „Proč bych to měl vědět? A jak jsi na to vlastně přišla?" zajímal se. V krátkosti jsem mu povyprávěla, co jsem stihla vypozorovat.

„Podle toho, co říkáš, tak to tak asi bude. Nám do toho ale nic není, tak ne aby tě napadlo, že to budeš nějak řešit," radil mi. Jenže jak šel čas, tak mě to začalo štvát. Klaudie pracuje od rána do večera a Denis se válí doma. To ona tahá tašky s nákupem a podle mě i doma dělá všechno sama.

Plánuji, že se na to sousedky zeptám

Přijde mi dost nefér, aby z ní dělal krávu. I když neznám přesně důvod, proč Denis nepracuje, vlastně to nehraje roli. Podle všeho svou ženu podvádí. Já to vím a mám mlčet? Manžel mi vyloženě zakázal, abych to řešila. Je mi z toho hrozně. Klaudie je hodná ženská, která si něco takového nezaslouží.

Nemám v plánu hned tvrdit, že jde o nevěru. Jen se jí asi zeptám, kdo je ta tajemná žena, která k nim jezdi třikrát týdně. Třeba se ukáže, že je to jeho sestra a já se celou dobu mýlila. Anebo vyjde na povrch, že je Denis nevěrník první třídy a milenku si tahá až do domu. No řekněte, co byste dělali na mém místě?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články