Nejlepší milenci podle horoskopu: Dámy, na vrchol blaha vás přivedou tato tři znamení zvěrokruhu

 Tři znamení zvěrokruhu, ve kterých se prý rodí muži, co umí v ložnici divy
Zdroj: Freepik

Milování je důležitá součást vztahu, ale také života single lidí. Podle horoskopu prý existují tři znamení zvěrokruhu, ve kterých se rodí ti nejlepší milenci. Milé ženy, je to pravda?

Jana Jánská
Jana Jánská 06. 08. 2023 05:56

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Muži narození ve znamení Berana jsou vášniví a impulzivní milenci. Svádění je pro ně jako hra, kterou hrají s velkým nadšením, jsou kreativní a nebojí se experimentovat.

Milování s Beranem je vzrušujícím a nezapomenutelným zážitkem. Jeho energie se promítá i do výdrže, takže se musíte připravit na to, že s takovým partnerem toho moc nenaspíte...

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Že je Panna nesmělé znamení? Omyl. Muži, kteří se narodili v tomto zemském znamení, jsou mistři v umění svádění. Mají podmanivý úsměv, ví, co a kdy je potřeba říct, kam sáhnout... Pod jejich vlivem roztaje každá žena.

Vnitřní oheň zrozenců ve znamení Panny se naplno rozhoří v průběhu vášnivé předehry. Ta je někdy tak intenzivní, že dámy ztratí hlavu ještě před samotným milováním.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Muž narozený ve znamení Vodnáře není zrovna romantik, milování s ním je trochu drsnější. Ale pro dámy, které mají tento přístup rády, neexistuje lepší milenec.

Mějte však na paměti, že Vodnář nečeká, až vás přestane bolet hlava nebo si odpočinete po příchodu z práce. Zmocní se vás i bez předehry...

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články