Erotický horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu: Jak uděláte partnerovi dobře?

Erotický horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu: Jak uděláte partnerovi dobře?
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz

Marně přemýšlíte, jak vzrušit svého partnera? Rozpálíte ho laskáním ušních lalůčků, vášnivým polibkem nebo snad příjemným hlazením ve vlasech? Podívejte se, co se líbí jednotlivým mužům podle horoskopu a zajistíte si cestu k úspěchu!

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 08. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ohnivé znamení Berana zbožňuje vášnivý sex, který se může odehrávat na jakémkoli místě. Milostné hrátky nesmějí postrádat nudu.  Jen málokteré znamení miluje líbání tak jako kreativní Beran.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Máte v posteli Býka? Očekávejte nekonečné ložnicové radovánky se zaslouženým vyvrcholením. Ano, máte se na co těšit. Ale pozor. Možná po vás bude chtít sex častěji, než je vám libo. Je to náročný a hravý milenec.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

S Blížencem se vydovádí dychtivá žena toužící po splnění svých sexuálních tužeb. Zapomeňte, že zůstanete s Blížencem jen u jedné polohy. Zbožňuje rozmanitost a hravost. Nebrání se erotickým hračkám a své uspokojení často oddaluje.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

S Rakem je těžké pořízení, to platí i v posteli. Nesmíte na něj zhurta, prahne po romantickém milování. Preferuje uspokojení své osoby, ale po očku sleduje, jak jste na tom vy!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zbožňuje líbání a parádní masáž, po které roztaje jako led.  Dávejte mu neustále najevo svou náklonnost a vášeň. Klidně buďte dominantní, škrábejte a předvádějte akrobatické kousky. Se Lvem se nemusíte bát nezvyklých sexuálních poloh a milování v přírodě. Hlavně buďte vždy sexy!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Máte někdy pocit, že se Panny nerady milují? To je pouhý klam. Panny nejsou stydlivé, jen nedávají na odiv svou pýchu každému, kdo se právě namane.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Milenec ve znamení Vah patří k nejlepším. Je pěkný fajnšmekr, zbožňuje vášeň a kreativitu. Ženě nechává volnou ruku a nakonec ji přivede do ráje. Potrpí si na sklenku šampusu, dokonalé prostředí a žhavý striptýz.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Teď a tady. To je Štír. Milování má v krvi. Nečekejte, že přijde první vyznání lásky a potom sex. Je to právě naopak. Pěkně si vás ozkouší. Nejraději by ochutnal všechny ženy najednou.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Toto vzdušné znamení má potřebu se pořád někoho dotýkat. Vybírá si zajímavé a nevšední partnerky. Prahne po dlouhé předehře a ještě delším milování. S žádnou rychlovkou nepočítejte. Těšte se na atypické sexuální pozice a nové poznatky erotiky.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

S Kozorohem nemáte šanci na vášnivý románek, leda tak na vřelou věrnou lásku. Jen pak se vám dostane originálního sexu s plnou vášní.  Potřebuje vás vidět poníženou? Neberte to tak, čeká na vás rozkoš s úžasným vyvrcholením.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Smyslnost se ve Vodnáři nezapře. Sexuální radovánky dokáže okořenit různým způsobem, hlavně střídat polohy a experimentovat. Zapomeňte na to, že budete ležet jako placka.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Připadají vám Ryby spíše odměřené? Zdání klame. S Rybou pocítíte něhu, vášeň a blaho v dlouhém temperamentním milování. Dopřejte jim pestrou předehru a klidně se ujměte iniciativy. Roztrhají vás za to na kusy.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články