Horoskop vánoční erotiky: Koho čekají vášnivé svátky a kdo může na něžnosti zapomenout?

Horoskop vánoční erotiky: Koho čekají vášnivé svátky a kdo může na něžnosti zapomenout?
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz
Berana nejvíce rozhicuje pořádný anální sex. Pro mnohé je to zvláštní až nechutné. Ovšem kdo ho jednou prožije, už to nechce jinak.Z boku a hlavně tvrdě. Pravidelné, rychlé tempo a sex natvrdo Býci prostě milují.Blíženci prostě milují tvrdší praktiky. Pokud je u toho někdo ještě zatahá za vlasy, je to ta pravá slast.Raci o poloha 69 je tou pravou sexuální polohou. Odhoďte tedy stud a večer si ji hned vyzkoušejte.+ 8 fotek+ 9 fotek

Toužíte po vášni nebo romantice? Budou vaše letošní Vánoce plné lásky a něžností nebo chladu a odtažitosti? Náš horoskop vám prozradí, jak na tom budete právě vy!

Jana Jánská
Jana Jánská 23. 12. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Mají v sobě smyslné založení. I když myslí na aktivní práci a rádi se prosazují v zaměstnání, málokdy si nechají ujít příležitost pro sex. Jejich přístup je však trochu zvláštní! Když je chytnou erotické touhy, chybí jim určitá dávka diplomacie. Rádi ukazují své schopnosti, sílu, muži svaly a ženy svůdnost, to si ale nechají po práci. Zamíří přímo k jádru věci a na přitažlivý objekt často jdou bez zábran! Vyhledávají pevné dotyky, jasně volená slova a s chutí se předvádí. To ale někdy vyhlédnuté partnery odláká. Dokážou se zachovat mile, oddaně a srdečně, méně snahy jim ale přinese více! Pak se raději drží trochu při zemi a zvolí příjemný tón! Zvláště když to slyší i jejich kolegové nebo klienti při jednání. V zaměstnání můžou povídat košilaté vtípky a říkat narážky, což se druhým zalíbí a ničemu neuškodí. Když se skutečně zamilují, stejně vytvoří pevné partnerství! Jak to mají znamení zvěrokruhu nejraději v posteli se dozvíte v galerii!

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Jsou to zemití tvorové, taky ale zastydlí romantici. Co si s tím počít v jejich práci? Prostě si řeknou, že všechno má svůj čas. Pracují pomalu a působí přitom solidně. Podobně si můžou v zaměstnání počkat na svádění kolegy nebo klienta! Začíná to úsměvy a projevy sympatií, náznaky přitažlivosti přicházejí až později. Dopředu nesmí chybět drobné dárečky a pochvaly vzhledu a oblečení. Tak můžou svou otevřenost stupňovat! Stejně se jejich smyslná povaha projeví při pracovním obědě. Když někdo vidí, s jakou chutí pojídají, dokážou si představit i jejich erotické potřeby. Chtějí se zachovat dost vyzývavě, ale svoje záměry skrývat! Pomůže jim to při jednání o financích, kam city často nepatří. V práci se se svým miláčkem nikdy nebaví o výši platu, i když to dávají svým oblečením a autem najevo. Důležitější pro ně je ale jejich pevný vztah. Jak to mají znamení zvěrokruhu nejraději v posteli se dozvíte v galerii!

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Patří mezi pracovité a přizpůsobivé typy. Taky mají všude mnoho přátel a známých. Z hlediska lásky a přitažlivosti se však příliš jasně nezachovají. Pro ně je sympatických mnoho lidí. Ale co se týče erotiky, sami se v tom občas nevyznají. Mají v sobě rtuťovitý přístup, který jim umožní se rychle zbláznit do kolegy nebo klienta. Pak ale zvolí kamarádský přístup, než že by vyhlédnuté osobě nyvě a hluboko hleděli do očí! Mají taky liberální přístup, takže dopředu příliš nepočítají se závazky. Ale spoléhají na svou vyřídilku. Když chtějí, zaútočí přímo na bránici přitažlivých osob a skáčou kolem nich. Zároveň si však dávají pozor, aby navenek nebylo nic poznat! Nedůvěřují totiž kolegům, od kterých by se dala čekat závist. O svém tajném vztahu tedy hlavně nemluví nahlas. Užívají si ho diskrétně, aby to nenarušilo jejich kariéru. Jak to mají znamení zvěrokruhu nejraději v posteli se dozvíte v galerii!

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Mají rádi pohodlí a všechno na svém místě. Přesto ale podléhají svým snům. Když v práci uvidí přitažlivou osobu, občas se stěží udrží, pokud jsou zrovna sami. Nejvíc si však zakládají na své funkční rodině. Jak by se v tomto zásadním rozporu měli zachovat? Jejich partner se o ničem nemusí dozvědět. Často je přitahuje sekretářka nebo asistent a to je otázka jejich diskrétnosti. Mírný přešlap ještě nemusí tolik znamenat. Důležité je chovat se romanticky mimo firmu. Nejlépe si užijí sblížení při obědě nebo večeři. Tak se dokážou zachovat hodně smyslně a při pobláznění láskou ztrácet hlavu. Najednou jsou plní emocí, jejich profesionální odstup je ten tam a mají otevřenou náruč. Určitou jejich chybou je, když si myslí, že se dá láska koupit. Dárky a zvláštní vydání je potom stojí mnoho peněz, čehož by si mohl všimnout partner. Rychle přemýšlet je pak pro ně důležité. Jak to mají znamení zvěrokruhu nejraději v posteli se dozvíte v galerii!

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Patří mezi profesionální, manažerské typy. Svému srdci ale neporučí. Když jsou zamilovaní nebo zatouží po bokovce, tak se v citech docela ztrácejí. Přesto většina z nich před druhými zůstává chladná a ve všech ohledech řeší hlavně práci. Jdou si za svými vysněnými cíli a přemýšlí spíš o výšinách vlastní kariéry! Je zvláštní, jak jim hodně záleží na dobré pověsti, nejvíc ale v ohledu ukázky vlastních sil a podnikatelských schopností. Docela dost lidí obdivuje jejich smysl pro kvalitní životní styl. Je však lepší oddělit pouhý obdiv od vášně, která je v práci chytne jenom výjimečně. To raději zvolí návštěvy divadel a restaurací, zatímco si doma povídají o dlouhých pracovních poradách. V soukromí ale provádějí něco jiného. Dávají najevo, jak hodně jim záleží na lásce. Sice dokážou být nevěrní, kvůli tomu ale nerozbíjejí manželství! Jak to mají znamení zvěrokruhu nejraději v posteli se dozvíte v galerii!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

V práci jsou sice nenápadní, ale velice důležití. Jejich potřeba lásky tedy není na první pohled vidět! Všechno dělají jako skuteční profesionálové, jsou pečliví a důslední. Proto je kolegové i klienti mají rádi. I když ztratí své srdce, chovat se eroticky otevřeně se jim zdá nepřípadné. Přesto je jejich přitažlivost silná, pokud o sebe hodně pečují a snaží se být nápadnější. Pak od sympatií k erotice nemusí být cesta tak daleká. Dávají ale přednost tomu, aby na známé zapůsobili solidně a důvěryhodně. Takže si milostné sbližování dovolí, když jim to v ničem neublíží. Pokud už tedy chtějí rozvíjet vztah, začíná to mírným upejpáním. Tak rozpoznají, že bude z druhé strany vážnější zájem. Dokážou pak být hodně otevření a mít vřelé chování, dávají si ale pozor na správný bonton. Většina z nich však vedlejší vztahy příliš v oblibě nemá a starají se o svého partnera! Jak to mají znamení zvěrokruhu nejraději v posteli se dozvíte v galerii!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Mají v sobě týmového ducha. V lásce to však neplatí! V zaměstnání se chovají jemně a slušně. Patří mezi ohleduplné osoby, které druhým lidem dobré vazby přejí. A právě to je základ jejich pohledu. Nikomu nechtějí kazit osobní vztahy. Dávají si proto odstup, když by měli spokojeným párům lézt do zelí. V práci se nevěře věnují, jen když v ohledu něžností mají pocit hladu. Prostě, jestli špatně funguje jejich vlastní vztah! Milostné sbližování pro ně opravdu znamená něco velmi pěkného. Proto si ho klidně prodlužují. Jejich nerozhodnost ale může znamenat ztrátu možností. K ostatním se navenek chovají příjemně a poctivě pracují, takže jejich vztahy do života firmy nezasahují. Raději si v zaměstnání ani nic nezačínají! Takže si na všechno dávají pozor. Jenom když pocítí opravdu silný vztah, jsou ochotní zachovat se eroticky otevřeně! Jak to mají znamení zvěrokruhu nejraději v posteli se dozvíte v galerii!

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Nikdo by to do nich netipoval! Na první pohled působí profesionálně. Každý problém dokážou vyřešit s chladnou hlavou. V jejich nitru ale přesto bublají výrazné emoce. Velkou roli pro ně však hraje osobní charakter, takže se v práci po erotické stránce seznamují jen výjimečně. Když k někomu mají blízko, jsou tolerantní k jeho chybám a nejdřív se mu snaží poradit. Pak ale provádí určitou formu nátlaku, kterou jen tak někdo nevydrží. Pokud jim ve vztahu navíc někdo vadí, dokážou si s ním i pohrát! Prostě žárlí a potom neznají bratra, ani sestru. Navenek však dávají pozor na vlastní serióznost. V nich aby se čert vyznal! Když už cítí erotickou blízkost, dokážou se docela ztratit ve vášni. Opravdu přesně si však vyberou, v jaké společnosti zatouží pobývat. A pro jejich pozici ve firmě to znamená hodně! I když mají rádi adrenalin, přeci jen nepatří mezi dobrodruhy, co by kvůli někomu riskovali kvalitní vztahy ve společnosti. Jak to mají znamení zvěrokruhu nejraději v posteli se dozvíte v galerii!

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

V lásce nedokážou být tolik diskrétní. A klidně tak zapůsobí i ve své firmě. Pokud totiž chodí s někým důležitým, dávají to celému okolí okatě najevo. Když jsou mladší, nejraději k erotice provokují partnery svých známých. Bůhví, co je k tomu vede! Když pak tím vyvolávají i spory, nedělají si z toho velkou hlavu. Proto si s nimi v zaměstnání chce začínat málokdo. Raději se s nimi sbližují lidé, kteří jsou trochu mimo jejich zavedené pracovní okolí. Seznamují se tak na různých party s klienty nebo na teambuildingových akcích. Jistě, je mezi nimi taky mnoho lidí, kteří působí dost solidně. Svého postavení si váží a užívají si autoritu, přiznanou od okolí kolegů i klientů. Jejich manželské vztahy pak bývají pevné a příkladné! Ale když je někdo pokouší k bokovce, často smyslům podlehnou a berou erotiku spíš jako sportovní zápas. Jak to mají znamení zvěrokruhu nejraději v posteli se dozvíte v galerii!

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Většinou patří mezi solidní a pilné pracovníky. Taky však mají své touhy. Je zvláštní, že se tolikrát spojují s jejich ctižádostí. Dávají se často dohromady s partnery, kteří jim mohou umožnit lepší pracovní postavení. Ne však kdykoliv. Mají své vřelé city, které věnují jen někomu duševně blízkému. Vzhledem k tomu, že mají tak tři opravdové přátele, nikdo o tom nemusí vědět. Většinou si dávají odstup, v určitý okamžik se přesto jakoby utrhnou ze řetězu. Když se rozehřejí, dokážou být skutečně vřelí. Hodně však pro ně znamená i stálé partnerství. Pokud jsou spokojení, ani je nenapadne myslet si na nevěru. Když chtějí něco jiného, znovu se podřizují kariéře, která pro ně znamená mnoho. I v oblasti erotiky pak jsou ochotní dělat kompromisy. Přesto nakonec většinou vyhraje jejich cudnost a odstup, když ho od kolegů a klientů opravdu vyžadují. Jak to mají znamení zvěrokruhu nejraději v posteli se dozvíte v galerii!

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Patří mezi liberální osoby. Proto se na erotické vztahy i v práci dokážou podívat s tolerancí. A týká se to i jejich života. Jako kolegové sice nejsou přímo týmově založení, druzí lidé je ale zajímají. V profesi otázku citů většinou přehlížejí a myslí individualisticky. S klienty a s kolegy jednají většinou dost nezávazně. Pokud je ale někdo mocně přitahuje, potom se chovají zvláštně. Neustále rozebírají své vztahy po duševní stránce. Malý erotický románek, i když v něm jsou až po uši, pro ně ale nemusí tolik znamenat. Když se dají s někým známým dohromady na večírku, většinou je to jen epizodka. Chtějí si udržet otevřený přátelský vztah, s partnerstvím to ale má máloco společného. Proč se chovají tak paradoxně? I z toho důvodu, že nehodlají narušovat pevné, niterné vztahy, které se práce většinou vůbec netýkají. A to je pro ně opravdu dobře. Jak to mají znamení zvěrokruhu nejraději v posteli se dozvíte v galerii!

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Často jsou skuteční profesionálové. Taky silně citliví a přitom přitažliví lidé. Většinou si tedy myslí na dobře odvedenou práci. Ještě víc však na příjemné vztahy s lidmi. Emocionální vazby tak hodně ovlivňují celou atmosféru firmy. Dokážou se sice chovat konzervativně, přitom však mile a ohleduplně. Někteří kolegové a klienti si to však spletou s erotickým pnutím. I když jednají rázně, manažersky a chovají se rozumně, nedokážou se ubránit potřebě dávat lidem najevo sympatie. Když mají spokojené partnerství, jisté hranice to nepřesáhne. Jestli ne, může se stát mnoho. Pokud jsou emocionálně nejistí, nechají se totiž snadno ovlivnit. Potom jsou erotice dveře výrazně otevřené. Dokážou se zachovat oddaně, přitom však vyloženě tajnůstkářsky. Nikomu však nechtějí ubližovat ani si ničit vlastní kariéru! Proto si v zaměstnání na lásku a vztahy dávají dobrý pozor. Jak to mají znamení zvěrokruhu nejraději v posteli se dozvíte v galerii!

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články