Erotický horoskop: Jakým znamením to v posteli klape a jaká by měla zůstat jen přáteli?

Erotický horoskop: Jakým znamením to v posteli klape a jaká by měla zůstat jen přáteli?
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Berani jsou hodně upřímní a nevěru považují za zradu!BÝK (21. 4. - 21. 5.): Pro Býky je velice důležitá stabilita a nechtějí svůj vztah ohrozit kvůli nějakému úletu!BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blíženci mohou ten správný protějšek hledat dlouho, do té doby není nic vyloučeno!RAK (22. 6. - 22. 7.): Pro Raky je láska a rodina na prvním místě, proto patří mezi věrná znamení!+ 8 fotek+ 9 fotek

Komu to klape v posteli s Vodnářem a kdo by si na toto znamení měl raději nechat zajít chuť? Podívejte se, co vám do vínku nadělily hvězdy a co o vás říkají po sexuální stránce?

Jana Jánská
Jana Jánská 07. 09. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Spojení Berana a Vodnáře není ideální. Oba jsou někde jinde a buď se hluboce navzájem obohacují, nebo je u sebe nic neudrží. Rozhodně je to vztah hodnější kamarádství než sexuálního partnerství. Jak je na tom vaše znamení s nevěrou, to se dozvíte v galerii!

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Muž Vodnář a Býčice si vjedou dost často do vlasů, ovšem díky svým hřmotným energiím se umí báječně srovnat v posteli. Vodnář však v Býkovi probouzí nepříliš hezké charakterové vlastnosti, které ho doslova paralyzují, a má z nich strach, protože mu berou pevnou půdu pod nohama. Jak je na tom vaše znamení s nevěrou, to se dozvíte v galerii!

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženky Vodnáře fascinují, je to láska na první pohled, v posteli to jiskří. Jsou si emočně blízcí, ale jestli jejich vztah vydrží při hledání pozitivního myšlení, vědí jen oni sami. Toto spojení je však jedno z nejideálnějších. Jak je na tom vaše znamení s nevěrou, to se dozvíte v galerii!

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Mají spolu život plný harmonie, komunikace a dobrodružných nápadů. Sex je naprosto úžasný, snad až transformační. Vodnář by si však měl dávat pozor na svou vilnou touhu, která může jeho ženu trošku děsit. Jejich vztah bude trošku houpačka, která se ale houpe stále naplno. Jak je na tom vaše znamení s nevěrou, to se dozvíte v galerii!

LEV (23. 7. – 22. 8.)

A jéje, sebevědomý Vodnář a egoistická Lvice, to nebude jednoduché! Vztah založený na vzájemném posuzování a soutěžení, a to i v postelových hrátkách. Ponoukají se k větší hloubavosti, ale i k závisti pod peřinou. Tady se rozhodně nebude ani jeden z nich nudit. Lvice a Vodnář budou neustále soutěžit, a to i v posteli. Tohle nevypadá na dlouhodobou záležitost. Jak je na tom vaše znamení s nevěrou, to se dozvíte v galerii!

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Když se Vodnář setká s Pannou, je to jako blesk z čistého nebe. Tihle dva se hledali, až se našli. Občas mezi nimi stojí nějaký problém, rodina nebo velký věkový rozdíl. Vzájemná tolerance a láska však roste a pokud je naplněna, je to jeden z nejšťastnějších párů. Jak je na tom vaše znamení s nevěrou, to se dozvíte v galerii!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Chodí spolu na bujné večírky a rozhodně to je o všem, jen ne o klidu. Jednou jsou zamilovaní, potom rozhádaní, potřetí spojeni něčím snad až fanatickým. V posteli si skvěle rozumí, tam žádné potíže nenastávají. Nechce-li se Vodnář nudit, musí si najít Váhu. Jak je na tom vaše znamení s nevěrou, to se dozvíte v galerii!

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Tady se budou dít věci. Dva nesmiřitelní se stávají partnery. Buď se neskutečně servou a odejdou od sebe, nebo vytvoří silný pár a budou neporazitelní! Jejich vztah je o těžké práci, kterou ulehčuje silná a přetrvávající sexuální přitažlivostJak je na tom vaše znamení s nevěrou, to se dozvíte v galerii!

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Země se zachvěje! Střelkyně ve Vodnáři nachází vášeň a snad až prostopášnost a hlavně trvalé kořeny. K manželství je tady jen krůček a obyčejně se tak děje velmi rychle. Je to velký třesk, u kterého není co řešit. Jak je na tom vaše znamení s nevěrou, to se dozvíte v galerii!

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Dokonalé spojení, u kterého nelze vůbec nic vytknout. Klidný, vyrovnaný vztah, ve kterém se oba skvěle doplňují. V posteli si oba rádi hrají, jednou je zdravotní sestřička, podruhé drsná učitelka. Tihle dva se rozhodně nenudí a v posteli krotí i své případné emočně zabarvené hádky. Jak je na tom vaše znamení s nevěrou, to se dozvíte v galerii!

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářka s Vodnářem si v posteli nerozumí, protože jsou oba sami sebou tak uspokojeni, že sex už je v podstatě zbytečností. Nenajdete mezi nimi žádnou výbojnou vášeň, ale když už na něco dojde, tak to bude klidné a ospalé milování. Jak je na tom vaše znamení s nevěrou, to se dozvíte v galerii!

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Mezi nimi nenajdete jediné škobrtnutí. Oba mají na sebe uklidňující vliv. Pokud se tito dva potkají, hned vědí, že jim je souzeno spolu zůstat navždy. Vytvářejí hluboká a inspirativní pouta a sex je úžasnou cestou k výšinám. Jak je na tom vaše znamení s nevěrou, to se dozvíte v galerii!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články