Stela (24): Kamarádka zradila moji důvěru. Zjistila jsem totiž, co dělá s mým přítelem

Stela (24): Kamarádka zradila moji důvěru. Zjistila jsem totiž, co dělá s mým přítelem
Zdroj: Freepik

Stela chtěla udělat dobrý skutek a pomoct kamarádce Žofii, které rakovina vzala maminku. Teď se jí to ale možná vymstí. Zjistila totiž, co Žofie dělá za jejími zády...

Natálie Volfová
Natálie Volfová 14. 02. 2023 10:00

Se Žofií (24) se kamarádím skoro deset let. Chodily jsme do stejné třídy na střední škole. Velmi jsme se tam sblížily a prakticky jsme jedna bez druhé neudělaly krok. Naše přátelství vydrželo dlouho, ale teď prochází velkou zkouškou.

Kamarádka to má v životě těžké

Žofie před dvěma lety přišla o maminku, která umřela na rakovinu. Nejdřív to vypadalo, že se vyléčila, ale pak se najednou její stav začal zhoršovat. Pro Žofku to bylo velmi náročné období. Starala se o maminku a neměla skoro žádný čas na sebe. Když nakonec maminka umřela, bylo to pro ni ještě těžší.

„Teď už nemám na světě nikoho, žádnou rodinu, jen tebe...“ plakala mi tehdy v náručí. Věděla jsem, že se svým otcem není v kontaktu a prarodiče jí umřeli, když byla malá. Navíc nemá ani žádné sourozence. Bylo mi jí velmi líto a chtěla jsem jí pomoct.

Přizvala jsem ji k nám do rodiny

Proto jsem od té doby Žofku zvala na všechny naše rodinné události a srazy. Pokaždé, když měl někdo narozeniny, zavolala jsem i Žofku. Zvala jsem ji i na rodinné dovolené. Chtěla jsem jí ukázat, že u nás bude mít vždy dveře otevřené. A může nás považovat za svou druhou rodinu. Myslela jsem si, že jí tím pomáhám. Že díky společným akcím snáze zapomene a přivedu ji na jiné myšlenky.

Když jsem před pár dny zjistila, co dělá za mými zády, tak jsem toho začala velmi litovat. Nikdy by mě nenapadlo, že by se mi mohla takto odvděčit.

Flirtuje s mým přítelem

Na všech oslavách byl přítomný i můj přítel Viktor (28), se kterým chodím už tři roky. Viktora jsem vždy považovala za čestného muže, který by mě nikdy nepodvedl. Jenže jsem se velmi spletla. Před pár dny jsem totiž náhodou přišla na to, že si s Žofkou píše za mými zády. Ona mu posílá provokativní fotky, například ve spodním prádle. A on si stěžuje, když se spolu pohádáme...

Oba mě ujistili, že mezi nimi nikdy k ničemu nedošlo, že si spolu jenom píší. Ale kde můžu mít jistotu, že tomu tak je doopravdy? Jsem z nich opravdu zklamaná. Žofce jsem se snažila pomoct, když procházela těžkým obdobím. A ona se mi odvděčí tím, že začne flirtovat s mým přítelem? Nejraději bych je oba poslala tam, kde slunce nesvítí.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články