Erotický horoskop na víkend: Kdo si užije chvilky sám se sebou a koho přijde milostná aféra pěkně draho?

Erotický horoskop na víkend: Kdo si užije chvilky sám se sebou a koho přijde milostná aféra pěkně draho?
Zdroj: Pixabay

Komu hvězdy tento víkend přejí v lásce a vášni, a kdo naopak zůstane tentokrát na ocet? Podívejte se, jaké dobrodružství čeká na tři vybraná znamení zvěrokruhu. Co pro ně Vesmír přichystal?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 04. 2022 06:00

Kterým znamením zvěrokruhu je přáno v erotických hrátkách, nových dobrodružstvích a splněných tajných tužbách? Čeká tento slastný koktejl právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Hvězdy vám radí, abyste si tentokrát dali pozor na to, s kým se stýkáte a komu svěřujete své tělo. Mohli byste tvrdě narazit, případně zjistit, že váš protějšek je už dávno zadaný. Milostné dobrodružství by vás tak nakonec přišlo pořádně draho. Zkuste se o víkendu věnovat sami sobě a prozkoumat své tělo za pomocí nových hraček! Takový víkend strávený příjemnou masturbací určitě není k zahození...

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Snažíte se hezky, ale upřímně... Váš protějšek má stejně oči jinde. Zkuste to tento víkend trochu jinak a při večerní zábavě buďte otevření novému seznámení. Užijete si nezávazné dobrodružství, které vás na chvíli odežene od myšlenek na toho, kdo vás nechce. A možná se nakonec na bitevní pole vrátíte s úplně jinou energií a náladou. Komu by k dobrému rozpoložení nepomohlo pár kvalitních orgasmů?

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vše vypadá naprosto báječně! Ať už jste zadaní či nikoliv, tento víkend si užijete pořádně nemravné dobrodružství. Pozorujte, kdo se kolem vás pohybuje, možná tam číhá láska i vášeň. Buďte otevření i takovému partnerovi, kterého byste si dřív nevybrali, protože možná právě tam na vás čeká vytoužené štěstí. Měli byste také myslet na to, abyste se už nikdy nesmířili s nevyhovujícím vztahem jen proto, abyste někoho měli.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články