Oblečení pro ženy ve znamení Panny: Potrpí si na luxus a v šatníku mívají jen pár barev

Oblečení pro ženy ve znamení Panny: Potrpí si na luxus a v šatníku mívají jen pár barev
Zdroj: Freepik/Koláž Lifee
Elegantní zelené kalhoty. H&M, 799 KčSvetr z čisté merino vlny s barevnými díly a výstřihem do V. Marks&Spencer, 1099 KčBílá oxfordská košile. H&M, 799 KčVolný blejzr s řasenými rukávy. Marks&Spencer, 2299 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Každá žena je výjimečná, a stejně tak jedinečný je i její módní styl. Zatímco některé dámy se lépe cítí v neutrálních modelech, jiné dávají přednost extravaganci. Jaké oblečení vám bude nejvíce slušet podle znamení zvěrokruhu? Tentokrát se zaměříme na ženy narozené ve znamení Panny.

Dana Klementová
Dana Klementová 23. 08. 2022 09:00

Zatímco minule jsme se věnovali ženám narozeným ve znamení Lva, které mají rády černou barvu, zvířecí vzory a metalické detaily, dnes dáme prostor ženám narozeným od 23. srpna do 22. září.

Charakteristika žen ve znamení Panny

Panny často vynikají pečlivostí, pracovitostí a smyslem pro pořádek. Mají vytříbený vkus a inteligencí převyšují ostatní. Spoléhají se především na sebe a jsou schopné zvládnout vše, co si umanou.

Panny jsou vždy připraveny mít svůj život pevně v rukou, jsou to lidé důslední a spolehliví. V práci se velmi rychle dostanou na jedny z nejvyšších pozic

Mají velký smysl pro detail a v tom, čemu se v kariéře věnují, bývají nejlepší. Dbají na pořádek a systematičnost. Často si libují v luxusu a potrpí si na kvalitu. A to jak materiálních věcí, tak i partnerských vztahů. Jejich děti k nim vzhlížejí jako k bohům.

Slavné ženy ve znamení Panny

Mezi zrozence ve znamení Panny patří italská filmová herečka Sophia Loren (87), Charlieho andílek Cameron Diaz (49), božská Beyoncé (40), herečka Salma Hayek (55) nebo zpěvačka Pink (42).

V České republice je to pak například modelka Tereza Maxová (50), zpěvačka Hana Zagorová (75) či režisérka Marie Poledňáková (80)

Módní tipy pro ženy ve znamení Panny

Panny jsou právem považovány za ztělesnění perfekcionismu a rozhodně v sobě nezapřou vrozený cit pro módu a detail. Potrpí si na luxus, proto dávají přednost výhradně vysoce kvalitním materiálům

Nerady experimentují. Nejčastěji proto oblékají černou, bílou, béžovou či tlumenou zelenou barvu. Ať už si ovšem oblečou cokoliv, vždy mají vše perfektně sladěné a neupravenost těmto ženám skutečně nic neříká

Pokud jste se narodila ve znamení Panny a zajímá vás, jaké oblečení by během letošního podzimu nemělo chybět ve vašem šatníku, prohlédněte si naši fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články