Buďte smyslná díky letním šatům se zvířecími vzory: Jak je správně nosit, abyste nepůsobila lacině?

17 trendy letních šatů se zvířecími vzory: Jak je správně kombinovat, abyste nepůsobila lacině?
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Vzorované šaty s páskem. Luxusnipradlo.cz, 959 KčVzorované šaty. RESERVED, 699 KčSvětle béžové leopardí šaty. H&M, 599 KčKošilové midi šaty se zvířecím potiskem z čisté bavlny. Marks&Spencer, 1299 Kč+ 13 fotek+ 14 fotek

Zebra, tygr, leopard? Zvířecí vzory jsou trendy i během letošního léta. Jak šaty s těmito potisky správně kombinovat, abyste nepůsobila lacině? Nechte se inspirovat našimi tipy.

Dana Klementová
Dana Klementová 09. 07. 2022 15:00

Zvířecí vzory se do módy opakovaně vracejí již odnepaměti. A ani letos tomu nebude jinak. Rozhodně se tedy nebojte si alespoň jedny šaty s těmito motivy pořídit

Zvířecí vzory jsou stále in

Že jsou zvířecí vzory out? Omyl! Módní kousky s potiskem srsti divokých kočkovitých šelem, jako jsou leopard či tygr, se stále řadí mezi velmi oblíbené. V kurzu však zůstává i srst zeber či kůže hada

Zvířecí vzory navíc vypadají dobře v kombinaci s opálenou pokožkou, a tak není divu, že je lze nejčastěji vídat na letních kouscích, jako jsou šaty, sukně či letní halenky

Zároveň mají motivy zvířecí srsti tu výhodu, že působí smyslně. Jestliže máte postavu ve tvaru obdélníku, které se přezdívá chlapecká, určitě byste měla oblečení se zvířecími vzory, které podtrhne vaši ženskost, dát šanci.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Megan Fox (@meganfox)

Jak zvířecí vzory správně kombinovat?

Při vytváření outfitu myslete na to, že všeho moc škodí. Příliš zvířecích vzorů najednou by mohlo působit laciněJestliže si tedy vezmete leopardí šaty, není dobré je doplnit o boty a kabelku ve stejném designu. Přednost raději dejte méně výrazným jednobarevným doplňkům, které celý outfit krásně dotvoří a nechají výraznější šaty příjemně vyniknout.

Hnědé šaty s leopardím vzorem můžete doplnit o světle hnědou či černou kabelku se zlatým řetízkem a okouzlující letní outfit máte hotový. 

Perfektně v kombinaci se zvířecími vzory vypadají kožené módní kousky. Nebojte se proto na zvířecí šaty obléknout černou koženou bundu, jak to udělala herečka Megan Fox (36).

Vsaďte na doplňky se zvířecím motivem

Pokud jsou na vás zvířecí šaty až příliš extravagantní, pro začátek můžete dát šanci pouze doplňkům se zvířecími vzory. Například černé šaty v kombinaci s leopardí či krokodýlí kabelkou vypadají naprosto fantasticky a z módy tahle kombinace jen tak nevyjde, takže se vám v šatníku neztratí. 

Letní šaty s potiskem zvířecí srsti

Jelikož jsou zvířecí vzory trendy i letos, zkuste dát leopardím či zebrovaným šatům šanci. Inspiraci na trendy letní šaty se zvířecími vzory si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. Jistě si mezi nimi vyberete ty pravé.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články