Fanouškům Beyoncé vypadávají oči z důlků: Zpěvačka se svlékla téměř donaha kvůli novému albu

Beyoncé vydává po šesti letech sólové album: Na obalu desky je téměř nahá
Zdroj: Showpix
Beyoncé je ve svým modelech čím dál odvážnější. Zpěvačka vydává 29. července novou desku.Fanoušci Beyoncé jsou nadšení, že se vrací s novou hudbou. Nové album má název Renaissance. Zpěvačka jej natáčela v době světové pandemie covidu. + 3 fotky+ 4 fotky

Po šesti letech od posledního sólového alba vydává Beyoncé desku Renaissance. Fanouškům vyrazila dech, když zveřejnila fotku z obalu desky. Nemá toho na sobě moc.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 01. 07. 2022 12:00

Na nové album fanoušci Beyoncé čekali několik let a konečně zpěvačka oznámila i datum vydání. Už 29. července si budou moci poslechnout nové písně z desky Renaissance.

„Vytváření tohoto alba mi dovolilo snít a utéct z děsivých časů na světě. Cítila jsem se volná a dobrodružná v časech, kdy se toho dělo velmi málo,“ prozradila u fotografie v bikinách na holografickém koni Beyoncé.

„Královna světa,“ zaznělo z jednoho komentáře u příspěvku a další sledující se přidal slovy: Na tohle bychom předem potřebovali varování.“  Fanoušky zpěvačka opravdu zaskočila, ale v dobrém. Nemohou se jí nabažit a píší, že už se těší, až se na její nové rytmy rozvlní.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Beyoncé (@beyonce)

„Mým cílem bylo vytvořit bezpečné místo, kde nikdo nikoho nesoudí. Místo, kde není vše perfektní a nad vším zbytečně moc nepřemýšlíme. Tam, kde můžeme křičet, uvolnit se a pocítit svobodu. Byla to krásná cesta poznání. Doufám, že v této muzice najdete radost a inpiruje vás k tanci. A chci abyste se s ní cítili unikátní, silní a sexy, takoví, jací jste,“ napsala ve svém statusu na sociálních sítích zpěvačka.

Poslední sólové album Lemonade vydala Beyoncé v roce 2016. Od té doby sice na několika písních spolupracovala a nazpívala například nádhernou píseň k nové verzi pohádky Lví král, ale na novou desku si museli fanoušci počkat.

Beyoncé je už 14 let vdaná za rappera a hudebního producenta Jay-Z, se kterým má tři děti. Nejstarší dceru Blue Ivy (10), která je své mamince nesmírně podobná, jak se můžete podívat v galerii, a k tomu má dvojčata Rumi Carter a Sir Carter (5).

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články