Bikiny na léto 2022 pro všechny typy postav: Nosit se budou volány, tankiny a blyštivé modely

Bikiny pro léto 2022: Jaké dvoudílné plavky si vybrat podle postavy?
Zdroj: Se souhlasem TRIOLA
Vzorovaný padded triangle bikiny top. H&M, 399 KčVícebarevný spodní díl bikin s volány. MOHITO, 299 KčJasně červená bikinová balkonetka. H&M, 399 KčNeonově žlutý vrchní díl plavek. Trendyol, ZOOT, 487 Kč. 
+ 11 fotek+ 12 fotek

Teploty pomalu stoupají k letním hodnotám, a mnoho žen tak začíná shánět bikiny pro letošní sezonu. Jaké plavky se budou nosit v létě 2022 a které střihy sluší ženám s plnějšími křivkami?

Dana Klementová
Dana Klementová 05. 06. 2022 09:00

Vybrat si dokonale padnoucí plavky, které by se nám zároveň líbily a cítily bychom se v nich komfortně, je někdy pěkný oříšek. Z nabídky letošních bikin si však vybere každá žena.

Trendy bikiny pro všechny typy postav

Dámy, ještě předtím, než se vůbec vydáte na nákup nových plavek, uvědomte si pár faktů. Jen skutečně málokterá žena se může pyšnit mírami modelky, jste krásná taková, jaká jste a na pláži s drinkem v ruce se v plavkách budete cítit daleko lépe než ve špatně nasvícené kabince. Módní průmysl navíc v současnosti nabízí tolik střihů a typů plavek, že si z nich vybereme všechny

Co se týče konkrétních trendů, neberte je příliš vážně. Jedná se spíše o inspiraci. Jediné, na čem při výběru plavek záleží, je, abyste se v nich cítila dobře. A že se zrovna nejedná o nejvíc trendy kousek roku ničemu nevadí. 

Existuje ovšem pár rad a tipů, které vám mohou s výběrem vhodných plavek pomoci. Pokud máte kratší nohy, nebojte se zvolit více vykrojený spodní díl plavek s vyšším sedem, který vám pomůže s optickým prodloužením nohou.

Naopak ženy, které za svou problematickou partii považují bříško, mohou zvolit takzvané tankiny, tedy dvoudílné plavky tvořené podprsenkou ve stylu topu a kalhotkami. Ženy s větším poprsím by pak měly dávat přednost plavkovým podprsenkám s kosticemi

Dvoudílné plavky pro léto 2022

Během léta 2022 budou oblíbené téměř všechny střihy a tvary, které vás jen napadnou. Od volánků, přes třpytivé modely, klasické tankiny i tankiny ve zkrácené délce, bikinové kalhotky s vyšším pasem i nesmrtelný trojúhelníkový vršek se šňůrkami.

Pokud se chcete trendy dvoudílnými plavkami pro letošní léto inspirovat i vy, prohlédněte si naši fotogalerii. 

Zdroj informací:

STYLECASTER.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články