Probuďte v sobě dračici jako Sofia Vergara: Oblékněte plavky se zvířecím vzorem

Sofia Vergara
Zdroj: Profimedia
Reserved, 699 KčLascana, About You, 1799 KčVero Moda, About You, 999 KčZoot, 599 Kč+ 3 fotky+ 4 fotky

Léto je za dveřmi a to znamená jediné, je potřeba si koupit nové plavky. Co se tentokrát inspirovat u herečky Sofie Vergary, která na prahu padesátky ohromuje úchvatnou postavou v plavkách se zvířecím vzorem? Budete odvážné jako ona?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 26. 05. 2022 14:00

Sofia Vergara se zapsala do srdcí fanoušků seriálu Taková moderní rodinka díky excelentnímu ztvárnění horkokrevné Glorie. Letos v červenci oslaví 50. narozeniny, ale na jejím vzhledu to není vůbec znát. Důkazem budiž fotka, kterou kolumbijská herečka před pár dny sdílela na sociálních sítích.

Sofia Vergara a její ladné křivky

Je na ní oděná pouze do jednodílných plavek se zvířecím vzorem, přičemž ženské křivky by jí mohla závidět nejedna o generaci mladší konkurentka. Sofia si je toho dobře vědoma, a proto je i na prahu babičkovského věku dává směle na odiv.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sofia Vergara má za sebou jedno nevydařené manželství

Sofia Vergara se narodila 10. července 1972 ve čtvrtém největším kolumbijském městě Barranquilla. Poprvé se vdala v 18 letech a o dva roky později přivedla na svět syna Manuela. Manželství se spolužákem ze střední školy ale nevydrželo a v jednadvaceti už byla hispánská kráska rozvedená. V roce 1994 odjela za pracovní nabídkou do Miami a od té doby žije v USA. 

Jednodílné plavky podle Sofie Vergary

Role Glorie Delgado Pritchett v seriálu Taková moderní rodinka pro ni byla průlomová a od té doby se drží mezi nejlépe placenými herečkami světa. V osobním životě je také spokojená, už několik let je šťastně vdaná za herce Joea Manganiella (45), který ztvárnil například striptéra ve filmu Bez kalhot. 

Zvířecí vzory můžete toto léto vyzkoušet i vy, připravili jsme pro vás pár tipů na jednodílné plavky v podobném stylu. Třeba ve vás tyto potisky probudí šelmu, jakou je soudě podle snímku i kolumbijská herečka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články