Toužíte po větším poprsí? Tyto bylinky vám mohou pomoci

Příroda je mocná čarodějka.
Zdroj: unsplash.com
Bedrník anýz - kromě rychlého růstu prsou tato rostlina omlazuje.Na první pohled nepěkný bodlák je tělu velmi prospěšný.Fenykl - látky, které obsahuje, podporují tvorbu estrogenu v krvi.Hurá pro bylinky!+ 2 fotky+ 3 fotky

Nebyla k vám příroda štědrá? Nemusíte zoufat a už vůbec přemýšlet nad chirurgickým nožem. Tento „problém“ lze vyřešit naprosto bezbolestnou cestou a hlavně cestou přírodní. Co víc, krom plnějšího dekoltu se budete cítit lépe i fyzicky a předejdete mnohým zdravotním potížím.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 17. 01. 2019 16:38

Tato cesta je mnohem levější a zaručeně příjemnější variantou, jak docílit většího poprsí. Stačí vyzkoušet tyto bylinky a plnější podprsenka je rázem tu.

Bedrník anýz

Kromě rychlého růstu prsou tato rostlina omlazuje, podporuje trávení a tvorbu mateřského mléka, snižuje plynatost a zápach z úst. Navíc se vám bude i krásně a klidně spát.




Fenykl

Látky, které fenykl obsahuje, podporují tvorbu estrogenu v krvi, což vede k větším ňadrům. Povzbuzení růstu vašeho hrudníku není to jediné, čím je tato bylinka prospěšná. Je součástí kojicích čajů pro maminky, jelikož stimuluje produkci mateřského mléka.


Lopuch

Detoxikace organismu, pevnější a lesklejší vlasy, čistší pleť – a v neposlední řadě zvýšení toku krve do prsní tkáně. Podtrženo, sečteno, tento na první pohled nevzhledný bodlák vám nejen naplní podprsenku, ale krásná budete celá.


V neposlední řadě můžete větším prsům jít naproti i vhodným cvičením. Zpevněním prsních svalů a zapojením těchto bylinek do běžného života se vaše košíčky rázem zvětší. Tak hurá pro novou podprsenku!


Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články