Otáčí se váš partner za jinou? Odborníci tvrdí, že na tom nic není!

Otáčí se váš partner za jinou? Odborníci tvrdí, že na tom nic není!

Stoupá vám krev do hlavy pokaždé, když se váš milý ohlédne za procházející ženou? Šetřete se, zhluboka se nadechněte a vydechněte. On to totiž nedělá schválně. Doopravdy.

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 12. 2018 18:06

Ne v každé situaci musí na ženu muž zírat proto, že by se mu líbila. Může mít na sobě výrazný kus oblečení, nebo naopak oblečení poskrovnu, a to si přiznejte, že se ohlédnete i vy. Navíc to vašeho partnera může pohoršovat, stejně jako vás, ale zkrátka a jednoduše je to „svítící“ objekt široko daleko a jeho pozornosti neunikl. Stejně jako vašemu okolí. Tak se nedurděte a všimněte si, že se po dotyčné osobě ohlíží více lidí.

Zírání mají v povaze

Muži mají navíc zírání v povaze od přírody. Když totiž spatří atraktivní ženu, jejich mozky začnou vylučovat neurochemikálie. Pak je zaplaví onen příjemný pocit. Vy byste do toho nešla?

Navíc to mají zakořeněné už z dob puberty, tudíž i jim samotným se to jeví jako přirozené. Když jsou ve skupině, komentují a zírají velmi hlučně a nápadně. Naopak, když je muž sám, často kouká pokradmu a nenápadně.

Ženy mají navíc tendenci soupeřit mezi sebou, která je krásnější. Což je také pro něžné pohlaví přirozené. Jak má pak „chudák“ muž odolat a nepodívat se? Sama víte, jakou ze sebe dokážete vykouzlit kočku, stejně tak to umí i ostatní ženy.

Nezlobte se

Zavadí-li tedy váš milý pohledem o procházející prsatici, nezlobte se na něj. Podívá se, možná pro nepozornost zakopne, ale pak spadne do náruče vám. Protože vy jste pro něj ta jediná.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články