Horoskop: 3 znamení, která jsou nejčastěji nevěrná! Patříte mezi ně?

pár, postel
Zdroj: Freepik
VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.): Vodnáři milují svobodu, jsou rádi středem pozornosti, touží po obdivu a zážitcích. Často jdou z náruče do náruče. Ve vztahu bývají věrní, ale pokud se jim nedostává pozornosti, mnohdy podlehnou lichotkám a skončí v cizí náruči.RYBY (21. 2. – 20. 3.): Citlivé znamení, které má silné morální zásady. Ryby patří ke stabilním partnerům, dokáží se pro vás obětovat. Nevěry se u nich nemusíte příliš obávat, protože moc dobře vědí, že kdyby skončily v cizí posteli, nedokážou pak s výčitkami svědomí žít.BERAN (21. 3. – 20. 4.): Berani jsou velmi upřímná znamení, mají sklony k romantice, ale dokáží i střídat partnery jako ponožky. Málokdy se však u nich setkáte s tím, že by byli nevěrní! Pokud se totiž zamilují, vykašlou se na vztahy na jednu noc!BÝK (21. 4. – 21. 5.): Když se Býci "zabejčí", jdou si tvrdě za svým a dají tomu všechno! To platí i pro vztahy, takže u Býků se nemusíte příliš bát, že by vás podráželi a chodili si užít jinam. Nevěra je pro ně zpravidla něco naprosto zakázaného!+ 8 fotek+ 9 fotek

Nevěra je stará jako lidstvo samo, někteří lidé k ní však mají blíž než ostatní. Své o tom vědí i astrologové, podle nichž mají největší sklony k nevěře tato tři znamení.

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 11. 2021 12:39

Nevěra mívá mnoho podob. Pro někoho to jsou už pouhé myšlenky na milování s někým cizím. Pro jiného to je flirtování, doteky či líbání. A další má zase hranice nastaveny velmi velkoryse - za nevěru považuje až pohlavní styk.

Proč jsme nevěrní?

Buď jak buď, nevěra bývá pro vztah často fatální. Psychologové se nedokáží shodnout na konkrétní příčině toho, proč lidé zahýbají, záleží prostě na povaze člověka. Někdo miluje vše nové, další potřebuje obdiv a zájem, kterého se mu doma nedostává. Další prostě "jednorázově vzplane" a hodí v daný moment vše podstatné za hlavu.

Jak tedy zůstat věrný? Podle psychologů je nutné potlačit sexuální pudy, které nás táhnou jinam, případně se prostě "rozhodnout", že věrnost je důležitá hodnota a do života nepatří. Jak jsou na tom ale lidé z pohledu astrologie?

Tři nejvíce riziková znamení

Podle astrologů jsou mezi dvanácti znameními zvěrokruhu tři, u kterých je riziko nevěry největší. V čele pelotonu nevěrníků bývají Štíři, temperamentní znamení, které miluje vášeň, je plné emocí, rozvernosti. Štíři jsou požitkáři, kteří rádi "ujíždějí" na všem možném - na dobrém jídle, na hezkých věcech, na dalekých cestách a na všem novém. Jejich touhy je často vženou do pasti - stačí, aby natrefili na někoho vtipného, šarmantního, zajímavého. Na někoho, kdo jim dá do života nový impuls, vnese do něj něco nového. Podlehnou mu velmi často.

Dalším znamením, u kterého se můžete setkat s nevěrou, jsou Blíženci. Bývají nestálí, alespoň tedy zamlada. Na jedné straně to jsou idealisti a snílci, na straně druhé trochu rozervané osobnosti. Mají spoustu zájmů, rádi se baví, poznávají nové lidi a nové impulsy. To vše jsou důvody, které bohužel mohou Blížence svést na scestí.

Dobrodružnou povahu pak mají Střelci - charismatické ohnivé znamení, které chce dělat svět lepším, ale dost často bohužel udělá svého partnera nešťastným. Hodně záleží na věku - s přibývajícími lety se Střelci zatvrzují v tom, co je správné. A oni chtějí dělat správné věci! Takže zatímco zamlada Střelec neopovrhnul žádnou sukní, a tak má zpravidla dostatek sexuálních zkušeností, později se na potenciální úlet dívá s mnohem větším nadhledem a dokáže si leccos odpustit.

A co ti nejvěrnější?

Zajímá vás, u kterých znamení naopak podle astrologů najdete největší jistotu? Mezi extrémně věrná znamení patří Ryby, které nechtějí zahýbat ze dvou důvodů: Partnera si váží a milují ho. A navíc - pokud by se Ryba záletu dopustila, k zbláznění by ji hryzalo svědomí. Mezi věrná znamení patří i Berani, kteří vztah považují za životní skálu, a také Kozorozi. Toto pragmatické znamení dobře ví, že nevěra mu za problémy rozhodně nestojí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články