David Beckham zveřejnil u příležitosti matčiných narozenin fotky z dětství. Fanoušci se nestačili divit

David Beckham zveřejnil u příležitosti matčiných narozenin fotky z dětství. Fanoušci se nestačili divit
Zdroj: Showpix
David Becham svou maminku velmi miluje. Nevynechá příležitost, aby ji nedoprovodil do společnosti. Zde si spolu například vyrazili na tenisový Wimbledon.Sandra se díky kontaktům svého syna setkala i s princem Williamem. Budoucí král by se asi divil, koho mladá Sandra Davidovým fanouškům připomíná.Davidova maminka Sandra, sestra Joanne a tatínek Ted pěkně pohromadě. Tak, jak je v rodině Beckhamových zvykem.Sám David dnes a denně potvrzuje, že je skutečně rodinný typ. S manželkou Victorií si pořídili hned čtyři děti, o které se oba pilně starají.+ 4 fotky+ 5 fotek

O pěkný rozruch se v neděli na sociálních sítích postaral David Beckham (47). Manžel bývalé Posh Spice Victorie (48) popřál prostřednictvím Instagramu své mamince Sandře k 74. narozeninám, přičemž zveřejnil několik archivních rodinných fotografií. A fanoušci bývalého anglického fotbalového reprezentanta jen valili oči.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 27. 06. 2022 12:00

David Beckham se nikdy netajil tím, že má ke své rodině velmi blízko. I v době, kdy většina jeho spoluhráčů vymetala bary a hledala holky na jednu noc, legendární záložník raději trávil čas s rodiči a sestrami Lynne a Joanne.

Není proto divu, že ani letos nezapomněl na matčiny narozeniny, které připadají na 26. června. "Všechno nejlepší k narozeninám té nejúžasnější mámě," napsal autor 17 reprezentačních branek na Instagramu, kde se pochlubil také několika fotografiemi z dětství. A právě ty fanoušky naprosto ohromily.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham)

Fotografie s "princeznou Dianou"

Je na nich kromě malého Davida a jeho sester také mladá Sandra, která vypadá na chlup stejně jako princezna Diana! "Na fotce číslo tři vidím princeznu Dianu," napsal jeden z fanoušků. A skutečně, stejný účes, stejný pohled. Lady Diana sedící u rodinného stolu po levé ruce budoucí fotbalové star.

A jak se podle sociálních sítí zdá, Sandra Beckham není jen milovaná maminka, ale trošku nezvykle i tchyně. Její snacha Victoria totiž ve stejný den jako David zveřejnila na svém instagramovém profilu fotografii s manželem a Sandrou, k níž napsala: "Všechno nejlepší! Všichni tě moc milujeme!" Jak vidno, u Beckhamových je to jedna velká rodinná idylka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články