Oblečení pro ženy ve znamení Lva: Sebevědomí dávají na odiv v sofistikovaných modelech

Letní móda pro ženy ve znamení Lva: Nejvíce jim budou slušet šaty
Zdroj: Freepik/Koláž Lifee.cz
Zelené bavlněné šaty s žabkováním. H&M, 599 KčModré natahovací šortky. Lindex, 299 KčŠaty s flitry a třásněmi. H&M, 1299 KčRůžové elegantní minišaty. MOHITO, 999 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Každá žena je výjimečná, a stejně tak výjimečný je i její módní styl. Některé dámy se lépe cítí v neutrálních modelech, jiné dávají přednost extravaganci. Jaké oblečení vám bude nejvíce slušet podle znamení zvěrokruhu? Tentokrát se zaměříme na ženy ve znamení Lva.

Dana Klementová
Dana Klementová 21. 07. 2022 09:00

Zatímco minule jsme se věnovali ženám narozeným ve znamení Raka, kterým nejvíce sluší pastelové barvy, květinové vzory a volánky, dnes dáme prostor ženám narozeným od 23. července do 22. srpna

Charakteristika žen ve znamení Lva 

Ženy ve znamení Lva oplývají velkou sebejistotou, která na ostatní působí jako afrodiziakum. Jsou velkorysé, nápomocné a nikdy druhému úmyslně neublíží. Bývají temperamentní a charismatické. Jejich půvab nejde přehlédnout.

Jsou odvážné, cílevědomé a neustále hledají nový smysl života. Největším potěšením je pro ně jejich rodina a nejbližší přátelé, které by nikdy nezradily. Jsou věrné a totéž očekávají od svého okolí. 

Slavné ženy ve znamení Lva

V tomto znamení se narodila spousta známých osobností. Patří sem například zpěvačka Madonna (63), herečka Sandra Bullock (57), autorka Harryho Pottera J. K. Rowling (56) či idol mužů Jennifer Lopez (52). V České republice jsou to pak zpěvačka Ewa Farna (28), modelka Eliška Bučková (32), moderátorka Adéla Gondíková (48) či herečka Dana Morávková (50)

Módní tipy pro ženy ve znamení Lva

Ženy ve znamení Lva jsou sebevědomé a rády dávají najevo svou smyslnost a ženskost. Nejraději proto nosí šaty nejrůznějších střihů a barev. Spíše než extravaganci upřednostňují eleganci a vůbec nejraději mají černou barvu, zvířecí vzory a metalické detaily

Pokud jste se narodila ve znamení Lva a zajímá vás, jaké oblečení by během letošního léta nemělo chybět ve vašem šatníku, prohlédněte si naši fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články