Nejen Jennifer Lopez a Ben Affleck: Na svatbu si skoro 20 let počkali i Lenka Vlasáková s Janem Dolanským

Nejen Jennifer Lopez a Ben Affleck: Na svatbu si skoro 20 let počkali i Lenka Vlasáková s Janem Dolanským
Zdroj: Herminapress, Showpix/koláž Lifee.cz
Jennifer Lopez a Ben Affleck se vzali dvacet let od prvních zásnub. Po těch tehdy následoval rozchod a dlouhá léta v odloučení.Herecký pár Jan Dolanský a Lenka Vlasáková osud Bena a Jennifer lehce připomínají. Vzali se po 19 letech od chvíle, kdy spolu začali chodit. Na rozdíl od hollywoodské dvojice ale těch téměř dvacet let strávili společně. Jennifer Lopez a Ben Affleck se rozhodli svoji lásku dál netajit.Jako pár spolu vyrazili už na 78. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách.+ 8 fotek+ 9 fotek

Jeden z nejsledovanějších hollywoodských párů Jennifer Lopez (52) a Ben Affleck (49) se v sobotu tajně vzali v Las Vegas. Na veselku si počkali rovných dvacet let od chvíle, kdy spolu poprvé začali chodit. Mezitím stihli zásnuby, rozchod, život s jinými partnery i děti. Teprve teď, po roce a čtvrt druhého randění, předstoupili před oltář. Vyslovit ano v Česku podobně dlouho trvalo například Lence Vlasákové (50) s Janem Dolanským (44).

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 07. 2022 12:00

„V malé kapličce jsme si přečetli sliby a vyměnili prstýnky, které budeme nosit až do konce života,“ popisuje skromnou, ale o to romantičtější svatbu zpěvačka, která se nově podepisuje Mrs. Jennifer Lynn Affleck, přijala tedy manželovo příjmení.

„Měli pravdu, když řekli, že to jediné, co člověk potřebuje, je láska. Jsme vděční, že jí máme tolik, že máme novou rodinu s pěti úžasnými dětmi a před sebou život, na který se velmi těšíme,“ rozplývá se novomanželka Jennifer.

Populární zpěvačka a herečka je mámou čtrnáctiletých dvojčat MaxeEmme, Ben Affleck má zase dcery Violet (16), Seraphinu (13) a syna Samuela (10).

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennifer Lopez (@jlo)

Vlasáková s Dolanským žili na psí knížku 19 let

Pro podobný případ u nás v Česku nemusíme chodit daleko. Herecký pár Lenka Vlasáková a Jan Dolanský společně vychovávali děti rovných 19 let jen na psí knížku. Jak prozradili v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, prolomit ledy se jim podařilo teprve před dvěma lety, kdy se ocitli sami na chalupě.

Žádostí o ruku prý do té doby proběhlo hned několik, jen realizace svatby se stále nedařila„To byl asi čtvrtek a v pondělí jsem se Honzy začala ptát, jestli to teda půjdeme zařídit, a Jenda se mě zeptal, proč? Což mě rozplakalo,“ přiznává dnes Lenka Vlasáková.

Herce oddávala zastupující matrikářka

Tak jsem ji vzal za ruku a řekl jsem: 'Jedem!',“ vypráví Jan Dolanský, který si zřejmě uvědomil, že po devatenácti letech by bylo vhodné svatbu konečně realizovat.

„Plánovali jsme ji na pátek, starosta byl překvapenej, říkal, že tam nemá matrikářku. Měla tam zástup v jedné paní, která tam končila, šla do důchodu a řekla nám, že tohle je to nejhorší, co se jí mohlo stát,“ vzpomínají dnes se smíchem manželé, kteří společně vychovávají nebo vychovali čtyři děti - nejstarší Sofii (24), kterou má Lenka se scénografem Egonem Tobiášem, a dále Amélii (18), Johana (11) a Maxe (15).

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články