Komedie Jak se zbavit nevěsty: Osmiletý herec zkolaboval na place, Kerestešová skončila v nemocnici

Jak se zbavit nevěsty je český film režiséra Tomáše Svobody. Pojednává o cukrářce Evě, která podporovaná svou matkou chce překazit svatbu svého bývalého manžela Honzy.
Zdroj: TV Nova
Jak se zbavit nevěsty je český film režiséra Tomáše Svobody. Pojednává o cukrářce Evě, která podporovaná svou matkou chce překazit svatbu svého bývalého manžela Honzy. Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii „Jak se zbavit nevěsty" moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady".A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří.+ 6 fotek+ 7 fotek

Natáčení české romantická komedie hollywoodského typu Jak se zbavit nevěsty skrývá pod pokličkou různá tajemství. Na některá by aktéři raději asi zapomněli, jiným se smějí dodnes. Film natočil úspěšný režisér Tomáš Svoboda.

Petra Járková
Petra Járková 28. 02. 2020 16:00

Romantická komedie Jak se zbavit nevěsty vypráví o cukrářce Evě, která se, podporovaná svou ráznou matkou, snaží překazit svatbu svého bývalého manžela Honzy.

Hvězdné obsazení

Ve filmu režiséra Tomáše Svobody, který má na svědomí i úspěšnou komedii Hodinový manžel si zahrála celá řada českých a slovenských herců. V hlavních rolích se představila krásná Andrea Kerestešová Růžičková, vtipná Lenka Vlasáková nebo šarmantní Jana Švandová. Z mužského osazenstva zase exceloval David Matásek a Jaroslav Plesl.

Zdravotní problémy

Natáčení filmu provázely i jisté nepříjemnosti. Andrea Kerestešová například skončila v nemocnici po těžké alergické reakci na vosí bodnutí. Následně byl převezen do nemocnice i osmiletý herec Matyáš Bystroň, který hrál hlavní roli. Ten zkolaboval přímo na place během natáčení na základní škole. Zvracel, dostal vysokou horečku a musel být převezen do nemocnice.

Sexy Vlasáková

Lenka Vlasáková působí jako žena, která je spíše přírodní typ, tudíž ji ve filmu možná ani nepoznáte. Projde neuvěřitelnou proměnou v dokonalou sexy svůdnici, která se nebojí předvést ani striptýz.

Dara Rolins

Videoklip k filmu natočila Dara Rolins a to na písničku Wild world, kterou přezpívala právě pro tento snímek. Na soundtracku se podílel i hudebník David Kraus s hitem Překrásná.

Realita i film

David Matásek, kterého známe hlavně jako Kendyho z filmů o Básnících, na tom byl v čase natáčení stejně jako jeho filmová postava. Byl také rozvedený a následně se oženil.

První role pro Kordulu

Pro dceru Veroniky Žilkové, Kordulku, se jednalo o první filmovou roli v životě. Přijala ji prý kvůli tomu, aby si mohla pořídit poníka.

NA SNÍMKY Z FILMU JAK SE ZBAVIT NEVĚSTY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA ROMANTICKOU KOMEDII JAK SE ZBAVIT NEVĚSTY SE PODÍVEJTE DNES VE 20:20 NA NOVĚ

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články