Komedie Věčně tvá nevěrná: Hvězdné herecké obsazení, pro diváky i přesto odpad

Věčně tvá nevěrná je crazy komedie režiséra Milan Cieslar, který se do projektu pustil společně se seriálovým scénáristou Janem Míkou.
Zdroj: TV Nova
Bláznivá komedie Věčně tvá nevěrná režiséra Milana Cieslara a seriálového scenáristy Jana Míky vás dovede do prostředí nevěr a krize středního věku. Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost.Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí.Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy.+ 6 fotek+ 7 fotek

Josef a Miluška jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy.

Petra Járková
Petra Járková 11. 12. 2019 16:00

Snímek Věčně tvá nevěrná pojednává o manželském páru, který se i přes vzájemnou lásku žene do záhuby. Zatímco manželka svého muže i dceru neustále opečovává, manžel ji sice miluje, ale stále kouká po jiných, mladších a atraktivnějších ženách. Na pomoc přijede tetička, která jako zkušená psycholožka navrhne, že manželství se dá zachránit jen za předpokladu, že se dlouholetí partneři přistihnou při nevěře. Ačkoliv zní zápletka celkem zábavně, diváci snímek rozcupovali na kousky.

Hlavní role

Ve snímku Věčně tvá nevěrná se hlavních rolí ujali Saša Rašilov, Lenka Vlasáková a Vilma Cibulková. Příběh i herecké obsazení zdánlivě slibují zábavný filmový zážitek, nicméně podle diváků, kteří snímek ohodnotili na webu CSFD.cz, je opak pravdou. Někteří ve svých komentářích rozhodně ostrými slovy nešetřili.

Reakce diváků

„Ještě že jsem za to nemusela platit, jinak bych nejspíš reklamovala lístek. Film jako celek absolutně nefunguje, měla jsem chuť odejít po 20 minutách, ale chtěla jsem mu dát ještě šanci a být v hodnocení spravedlivá. Ale kdybych odešla, možná by to bylo lepší, aspoň bych se nemusela doslova modlit, aby ta hrůza už skončila,“ napsala jedna z komentujících, kterou snímek nejen nebavil, ba dokonce evidentně i naštval.

Krása jako bonus

„Na tomto filmu jsem pochopil, proč se říká, že se u nás točí blbosti,“ píše další recenzent. Slov chvály se dočkaly pouze Natalia Germani a Sara Sandeva, které svou krásou film ozvláštnily a jejich vzhled podle mnoha komentujících snímku přidal malé plus.

Zda jsou ostrá hodnocení filmu založena na pravdě, můžete zjistit už dnes večer v televizi.

NA SNÍMKY Z FILMU VĚČNĚ TVÁ NEVĚRNÁ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

REDAKČNÍ TIP: NA KOMEDII VĚČNĚ TVÁ NEVĚRNÁ SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 20 HODIN NA NOVA CINEMA

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články