Svlékla se pro pánský časopis: Co dnes dělá a jak vypadá Tina Ruland - princezna z oblíbené pohádky Kouzelný měšec a další herci

Tina Ruland jako princezna Blanka
Zdroj: archiv ČT
Tina vypadá stále skvěleKrajané jí dodnes vídají v nekonečných německých seriálech a přeslazených televizních romantických filmech Rosamundy PilcherV tanečním pořadu Let’s Dance v roce 2018Tina Ruland jako princezna Blanka+ 9 fotek+ 10 fotek

Jako nevinné malé děvčátko vypadala Tina Ruland - blonďatá představitelka princezny Blanky v nezapomenutelné pohádce Václava Vorlíčka. Zase tak cudná ale nebyla. Čím se kromě herectví proslavila a jak se živí dnes? Kdo další z Kouzelného měšce se ještě svlékl? A co dělají herci, kteří ztvárnili prince Petra a sluhu Huhlu?

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 20. 04. 2019 08:00

Tina Ruland (52)

Protože pohádka z roku 1996 vznikla v koprodukci se sousedním Německem, není zase až tak zvláštní, že pro hlavní roli vybral režisér Václav Vorlíček herečku právě odtamtud. Tina Ruland byla navíc skutečně velmi hezká a vypadala mnohem mladší, než v té době ve skutečnosti byla. S jejím hereckým talentem to už ale bylo o trochu horší.

Svoji krásu ale uměla dobře „prodat“. Už v roce 1988 se jako jedenadvacetiletá stala Playmate měsíce, pár měsíců před natáčením se pak dokonce objevila přímo na titulní straně nejznámějšího časopisu pro pány. A nebylo to naposledy. Znovu ji ozdobila v roce 2005 a jen pár dní před 47. narozeninami se na ní objevila potřetí. A bylo se stále na co koukat.

Její krajané ji dodnes vídají v nekonečných německých seriálech a přeslazených televizních romantických filmech Rosamundy Pilcher. Loni se také objevila v populárním německém tanečním pořadu Let's Dance. Za vztahu s podnikatelem Alainem Rahmounem má syna jménem Jahvis (14), druhým dítětem je syn Vidal (8).

 

Mahulena Bočanová (52)

Zábrany i ošacení odhodila také představitelka čarodějnice Bludimíry, která se probudí po 27 letech ze spánku a zjistí, že její kouzelnická kniha je zničena. Aby získala peníze, vydá se spolu se svým služebníkem Huhlou jako půvabná šlechtična do království krále Jana, kde chce získat kouzelný měšec. Mahulena Bočanová si na své první akty počkala až do 44 let.

V roce 2012 se svlékla do tradičního diáře fotografa Jakuba Ludvíka. Fotit se původně chtěla v prádle, známý fotograf celebrit ji ale přemluvil a vznikly nádherné černobílé akty. Fotografie navíc na přání herečky neprošly žádnou retuší. Mahulenu Bočanovou, která se úspěšně živí nejen jako herečka, ale také moderátorka, můžete vidět v celé řadě televizních seriálů, ve filmech, ale i v divadle. Za muže má Viktora Mráze, spolumajitele vydavatelství BM Music, se kterým má sedmnáctiletou dceru Marinu.

Saša Rašilov (46)

Populární herec si zahrál statečného prince Petra, který se o ztrátě měšce a problémech sousedního království dozví a chce králi a jeho dceři pomoci ho znovu najít. Na hradě začne sloužit jako kominík a po měšci pátrá inkognito. Jak už to ale v pohádkách bývá, princezna Blanka a princ Petr se do sebe zamilují, Petr přispěje k odhalení čarodějnice Bludimíry, nalezení měšce a následuje svatba.

Tu si známy herec zopakoval nedávno i v reálném životě. Loni v srpnu se totiž podruhé oženil. Za manželku si vzal herečku Lídu Němečkovou (32), se kterou má dceru Marii (1). Z předchozího manželství s herečkou Vandou Hybnerovou má dvě dcery – Antonii a Josefinu. I on má na svém kontě celou řadu filmových rolí, objevuje se v seriálech, vidět ho můžete také například v divadle Pod Palmovkou.

 

Rudolf Hrušínský ml. (72)

Oddaného sluhu čarodějnice Bludimíry si v pohádce zahrál právě Rudolf Hrušínský mladší. I když Huhla, jak se sluha jmenoval, zpočátku plnil příkazy své paní a v jejích zlodějinách i podvodech jí pomáhal, nakonec už měl dost neustálého sekýrování a rozhodl se pomoci princezně Blance a princi Petrovi Bludimíru odhalit a porazit.

Jeden z pokračovatelů slavného hereckého rodu patří k úspěšným filmovým, televizním a divadelním hercům, spolupracuje s rozhlasem a dabingem. Od roku 2005 hraje postavu domovníka Vlastimila Peška v nekonečném „nováckém“ seriálu Ulice. Stejně jako byl jeho otec, je i on vášnivý rybář.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články