Café Graff láká na špičkový servis, delikátní kuchyni a prvorepublikovou atmosféru

Café Graff láká na špičkový servis, delikátní kuchyni a prvorepublikovou atmosféru

Ve čtvrtek 23. ledna 2020 byla v pražské Palackého ulici slavnostně otevřena restaurace Café Graff. Toto elegantní místo, kde si na své přijdou milovníci té nejlepší evropské kuchyně, prémiové kávy a dokonalých dezertů, v nedávné době zažilo kompletní rekonstrukci. První hodiny provozu byly bezesporu exkluzivním společenským setkáním, proto si jej nenechaly ujít třeba herečka Mahulena Bočanová, Nikol Štíbrová, tenistka Andrea Hlaváčková, zpěvačka Berenika Kohoutová či televizní moderátorka Monika Leová.

Karolína Svobodová
Karolína Svobodová 27. 01. 2020 14:53

Příhodně situované v samotném historickém srdci Prahy, Café Graff nabízí možnost vrátit se zpět v čase do zlaté éry první republiky. Designové provedení interiéru je dokonalým ztělesněním moderního vídeňského stylu.

Na krásy nového místa se přišli podívat i slavní milovníci dobrého jídla a pití. Ti se kromě bohaté ochutnávky delikates z nového menu, mohli pokochat krásou a elegancí tohoto jedinečného prostoru. Pod dohledem moderátora Jakuba Koháka, bylo poté nové menu pokřtěno. Toho se ujal ten nejpovolanější – šéfkuchař František Bača. Ten také nastínil, na co se návštěvníci mohou těšit a jaké standardy hodlá zdejší kuchyně ctít. Na důkaz byly hostům servírovány kulinářské perly formou bohatého rautu, kde nechyběl dokonalý vídeňský řízek, ledvinky na smetaně či tradiční koprovka.

Jen málokdo odolal úžasným dortíkům z místní cukrárny. Pokušení podlehla i štíhlá moderátorka Monika Leová, která si zvláště pochvalovala dortík ve tvaru labutě. Dorazila i zamilovaná Mahulena Bočanová, která musela nemocného partnera vyměnit za kamarádky, se kterými si užila příjemný večer v krásném prostředí u dobrého jídla a pití.

Jen pár týdnů do porodu má před sebou Berenika Kohoutová. Ta se kromě blížících se mateřských povinností, těšila i z dvojnásobné nominace na hudební Ceny Anděl. „Jsem nadšená, že budu mít holčičku, mám pocit, že si s holkami víc rozumím,“ prozradila Berenika, která si s kamarádkou, tenistkou a maminkou malé Isabellky Andreou Hlaváčkovou slíbila, že Café Graff určitě znovu navštíví.

Perfektní servis, jehož nezbytnou součástí jsou rady zkušeného someliéra, skvělé domácí zákusky i rozmanitá místa k sezení, nabízí nejen slavným kamarádkám zázemí, kde si mohou užít dopolední kávu v komfortních křeslech, bohatou snídani u neformálních stolečků či romantickou večeři v elegantních a slavnostních prostorách.

Související články

Další články