Vánoční Kameňák: Komedie plná prvoplánových vtipů, kde si zahrál i kuchtík Láďa Hruška

Vánoční Kameňák je česká filmová komedie F. A. Brabce z roku 2015, kterou produkoval Jiří Pomeje. Po Kameňáku 4 se jedná o pátý celovečerní snímek této filmové série.
Zdroj: TV Nova
Vánoční Kameňák je česká filmová komedie F. A. Brabce z roku 2015, kterou produkoval Jiří Pomeje. Po Kameňáku 4 se jedná o pátý celovečerní snímek této filmové série. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp.A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta!+ 4 fotky+ 5 fotek

Viděli jste Vánoční Kameňák? Naprosto nečekaně nebudete překvapeni ani formátem, ani dějovou linií, která je zasazena do předvánočního času. V pořadí již pátý Kameňák není oscarovým snímkem, ale rodinnou komedií, takže je asi stejně trapné očekávat, že jen díky režii F. A. Brabce se z něj stane vrcholné dílo české kinematografie.

Petra Járková
Petra Járková 06. 12. 2019 16:00

Lidová komedie plná vtipů, která je obsazena oblíbenými herci a okořeněna zajímavými neherci, například kuchtíkem Láďou Hruškou, opět přichází v adventním čase na naše obrazovky.

Méně vulgarit

Vánoční atmosféra přinesla do v pořadí již pátého Kameňáku méně vulgarit, což mu jenom prospělo. Vše se točí kolem oblíbeného starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Chce postavit skokanský můstek na nedalekém Řípu, jenže občanští aktivisté se postaví proti.

Stálice série

Starostu ztvárňuje sympatický Václav Vydra, který je stálicí celé série. V dalších rolích se objeví například Dana Morávková, Václav Upír Krejčí, Martin Dejdar nebo Alice Bendová.

Kameňákov

Kameňák má své stálé diváky, a pokud mezi ně patříte a humor, který se odehrává v městečku Kameňákov, vás baví, tak není důvod nechat si ho letos ujít.

NA FOTKY Z VÁNOČNÍHO KAMEŇÁKU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

REDAKČNÍ TIP: NA KOMEDII VÁNOČNÍ KAMEŇÁK SE PODÍVEJTE DNES OD 20:20 NA NOVĚ

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články