Chcete vědět, jaký je v posteli? Mrkněte na jeho pikantní horoskop!

Chcete vědět, jaký je v posteli? Mrkněte na jeho pikantní horoskop!
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Zakoukala jste se do muže ve znamení Berana? Pokud se mu dostanete pod kůži, čekejte nekonečnou zábavu, ale i lehkomyslné bezmyšlenkovité jednání. Hledáte-li tedy pevný bezpečný svazek, běžte raději dále. V sexu je ovšem jednička, vytrvalý, dominantní a vášnivý! Jeho erotogenní zónou je hlava.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Milujete muže ve znamení Býka? Jistě vás potěší jeho romantická duše, upravenost a odhodlání vás získat. Muž Býk je praktická povaha, proto se s ním budete cítit v bezpečí. V posteli je spíše klidný, zato vytrvalý a nepotrpí si na žádné rychlé něžnosti. Laskejte ho na krku a ramenou.BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.): Hodně štěstí a vzhůru do boje. I když tohoto vášnivého originálního muže Blížence získáte, nikdy nebude zcela váš. Je to světák. Tento chlap vám skvěle poslouží k nezávaznému žhavému flirtu, ale těžko se usadí. Miluje sex a milostné hrátky, je vnímavý a naplněný fantazií. Hlaďte ho po pažích a rukou, tak to má nejraději.RAK (22. 6. - 22. 7.): Muž ve znamení Raka je rozvážný a dlouho vás bude pozorovat. Snad nikdy se zcela neodhalí. Pokud vám připadá příliš zadumaný, věřte, že je pravý sukničkář. Zbožňuje svádění a laskání. Při postelových hrátkách je smyslný a dychtivý po rozkoši. Jeho erotogenními místy jsou hrudník a prsa.+ 8 fotek+ 9 fotek

Máte spadeno na muže ze svého okolí, který vás šíleně přitahuje? Zjistěte, v jakém se narodil znamení a přečtěte si, jaký je partner a milenec!

Jana Jánská
Jana Jánská 17. 04. 2022 06:00

Zakoukala jste se do muže ve znamení Berana a toužíte po pevném a bezpečném svazku? Tak to rychle pryč! Zato v posteli si s Beranem velmi užijete, je totiž vytrvalý, dominantní a vášnivý!

Hledáte něco jiného, třeba chlapa, který se v posteli chová trochu drsně a ovládne vás, protože baží po hrátkách ve stylu Padesáti odstínů šedi? Poohlédněte se po muži ve znamení Vah, bude tím pravým milencem! Jaké jsou charakteristiky všech znamení zvěrokruhu, to zjistíte v naší velké galerii!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články