Renata (42): Přivedla jsem si domů milence. A nestačila se divit, na koho jsme narazili, když ze mě strhal oblečení

Renata (42): Přivedla jsem si domů milence. A nestačila se divit, na koho jsme narazili, když ze mě strhal oblečení
Zdroj: Freepik

Renata si před pěti lety našla milence. Doma to úspěšně tajila. Jednoho dne se ovšem její nevěra nečekaně provalila. Ve chvíli, kdy si domů pozvala milence, už tam totiž bylo plno.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 06. 2021 10:00

Nejsem žádný svatoušek. Za těch patnáct let manželství jsem Michala (45) párkrát podvedla. Vždycky šlo o bezvýznamný románek. I když jsem neměla jasný důkaz, myslím si, že manžel dělal totéž. Přehlížela jsem to, protože jsem sama měla máslo na hlavě.

Měla jsem milence jen pro zpestření

I když působíme na první pohled jako spokojená rodina, občas jsme se spolu nudili. Proto jsem si sem tam odskočila jinam. Když jsem potřebovala nějaké zpestření, stačilo zavolat Jirkovi. Ten to měl doma dost podobně. Žádné city v tom nebyly. Jen jsme si potřebovali vybít své sexuální potřeby.

S Michalem byla v posteli poslední dobou nuda. Všechno pořád stejné. Přišlo mi jednodušší spát s někým jiným než mu to říct. On se v posteli také tvářil, jako že to dělá z povinnosti. Tak jsem svůj milenecký vztah začala udržovat. Procházelo mi to několik let. Doma jsme se přestali tak často hádat. Já byla spokojená a zdálo se, že Michal také.

Párkrát jsem to měla jen tak tak, aby nás manžel nenachytal. Tak jsem toho na nějaký čas nechala. Pak přišlo období, kdy to byl právě Michal, kdo chodil domů jako vyměněný. Někdy jsem z něj cítila i ženský parfém. Mlčela jsem, nebylo nutné vyvolávat hádku. Dokud jsem ho nechytla vyloženě při činu, nemělo smysl nic řešit.

Doma jsme se potkali s manželovou milenkou

Tušila jsem, že jeho služební cesty jsou jen zástěrkou. Když takto přišel naposledy, že jede na dva dny pryč, chtěla jsem toho využít. Zavolala jsem Jirkovi a pozvala ho k sobě. Sex s ním u mě fungoval jako dobíječ. Manželovi jsem namluvila, že jedu ke kamarádce na chatu, abych si vyhodila z kopýtka.

Pak se stalo něco, s čím jsem nepočítala ani v tom nejhorším snu. Šli jsme s Jirkou nejprve na skleničku, a pak zavítali k nám domů. Byla jsem tak nadržená, že jsem si ani neuvědomila, že slyším podivné zvuky z obýváku. Jirka to vůbec nevnímal a začal mě svlékat už ve dveřích. Začali jsme se vášnivě líbat.

Vyrušilo nás mužské zakašlání. Krve by se ve mně nedořezal. Než jsem stačila jakkoliv zareagovat, spatřila jsem Michala. Vymanila jsem se z Jirkovy náruče a běžela se polonahá podívat do obýváku. Ležela tam nějaká svlečená holka. ,,Co to má jako znamenat?“ spustila jsem na Michala. ,,To mi řekni ty! Kdo je ten chlap? A proč jsi nahá?“ oplatil mi moji otázku.

Našli jsme řešení v podobě otevřeného vztahu

Jirka se během toho vytratil. Slečna si posbírala svršky a také zmizela. Zůstali jsme sedět v obýváku a dívali se na sebe. ,,Takže ty mě podvádíš,“ konstatoval Michal, jako by byl bez viny. ,,A ty?“ odpověděla jsem otázkou. Nakonec jsme se ošklivě pohádali. Vyčítali jsme si vlastně totéž. Oba jsme se cítili ublížení a ukřivdění. Přes dva týdny jsme spolu nemluvili.

Vzteky jsem chtěla volat Jirkovi, ale nakonec jsem neměla chuť ani na sex. Po dalším týdnu přišel Michal s vysvětlením. ,,Nemáme si co vyčítat. Podvádím tě bezmála pět let. Pyšný na to nejsem, ale možná jen díky tomu jsme spolu dodnes,“ řekl a čekal, co já na to. ,,Já tě podvádím asi také pět let. City v tom nejsou. Jde jen o sex,“ reagovala jsem chladně. Nakonec jsme našli řešení, na kterém jsme se shodli. Občasné povyražení s někým jiným si tolerujeme. Rozvádět se nechceme, máme se přece jen rádi.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články