Sladký život dcery Sylvestra Stalloneho: Krásná po matce, cílevědomá po tátovi

Sladký život dcery Sylvestra Stalloneho: Krásná po matce, cílevědomá po tátovi
Zdroj: Profimedia, Showpix/koláž Lifee.cz
Sistine Stallone je dcerou slavného představitele Rockyho, Sylvestera Stalloneho a modelky Jennifer Flavin.
Modelingu se věnuje od 18 let. Její první přehlídka byla pro značku Chanel. Nevadí jí ani odvážnější fotky.Doposud se objevila v hororu 47 metrů. Nyní se v postprodukci připravuje thriller, kde si zahrála po boku Bruce Willise.
Má dvě sestry: Sophii a Scarlet.
+ 2 fotky+ 3 fotky

Jaký otec, taková dcera? Trošku netypické, ale v případě potomka akčního drsňáka Sylvestra Stalloneho, Sistine, pravdivé. Nemá totiž jenom geny po mamince, bývalé modelce Jennifer Flavin, ale také po svém otci, neboť to zrovna zkouší i na hereckém poli. A romantiku od ní rozhodně nečekejte!

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 10. 2020 13:00

Sistine Rose Stallone se narodila 27. června 1998. Je to americká modelka, herečka a instagramová influencerka. Navštěvovala Univerzitu v Jižní Kalifornii, kde studovala obor komunikace. Má dvě sestry: Scarlet a Sophii.

Modeling i herectví

S kariérou modelky začala v roce 2016. Smlouvu podepsala s mezinárodní modelingovou agenturou IMG Models. Její první přehlídka byla pro značku Chanel. Pak následovala práce pro časopis Glamour a ruskou verzi Elle. Také předvedla, že se nemá za co stydět a odhalila dokonalou postavu. Nafotila totiž kolekci spodního prádla.

Filmový debut si odbyla v hororu 47 metrů, který je slabší variací na slavnější Čelisti. Jeskynní potápění může skončit i tragicky, zvláště když na vás útočí velký žralok. Nyní se v postprodukci dokončuje thriller Midnight in the Switchgrass, kde si zahrála po boku Bruce Willise či Megan Fox.

Ztráta bratra a babičky

I Sistin, jako každého jiného, potkaly v životě nepříjemné události. V roce 2012 jí zemřel bratr Sage. Ten si dokonce zahrál se svým otcem v jednom filmu o Rockym, a jak jinak, jeho syna. Jako prvorozený syn byl tak trochu Sylvesterovým oblíbencem. Bohužel se však nedožil ani čtyřicítky. Podlehl kornatění tepen.

Další úmrtí v rodině přišlo letos v září. Sistine ztratila milovanou babičku Jackie. Dožila se však úctyhodných 98 let. Měla velmi dobrou fyzičku, skoro každý den trávila ve fitku. “Umřela tak, jak chtěla, ve spánku,” oznámila rodina na Instagramu.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Sistine Stallone

Instagram: Sistine Stallone, Sylvester Stallone

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články