Kdo se k vám hodí podle horoskopu? Štířice potřebují vášeň a Střelkyně svobodu!

Kdo se k vám hodí podle horoskopu? Štířice potřebují vášeň a Střelkyně svobodu!
Zdroj: Pixabay

Některá znamení si spolu sednou víc a jiná míň. Pokud svoji spřízněnou duši ještě nemáte, zjistěte si, kdo se podle horoskopu hodí právě k vám, ať zbytečně netápete!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 07. 02. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana jsou tvrdohlavé a vůdčí. Jejich protějšek by proto měl být tolerantní a nekonfliktní. Beranky však potřebují kromě pochopení také vášeň. Potřebné vzrušení najdou u muže narozeného ve znamení Lva, tam ale hrozí, že bude až příliš dominantní. Imponovat vám může i zrozenec znamení Vah, který je vaším přesným opakem a budete se proto skvěle doplňovat. Svobodu a rozlet najdete u Střelce, který je navíc stejně akční.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice se svému miláčkovi oddají tělem i duší. Bohužel umí být také žárlivé a majetnické. Od protějšku očekáváte porozumění a stabilitu. Věrnost a orientaci na rodinu ocení především muž narozený ve znamení Raka, který do vztahu vnese i potřebnou romantiku. S negativními vlastnostmi Býčic skvěle zatočí vášnivý Štír, který je přitahuje především sexuálně. Zrozenec Ryb zas v Býčicích probouzí to lepší a zahrne je něhou. Panna jim vyhovuje svou praktičností a potřebou rodinného zázemí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně touží po svobodě. Dokáží být srdečné a nápadité, přesto se nesmí ve vztahu nudit, jinak rychle utečou. Svému "panu božskému" umí být věrné až za hrob. Ideálním partnerem je pro ně Střelec, který má rád dobrodružství. Porozumění najdou u svých vzdušných kolegů Vah, které je naopak dokáží držet při zemi a eliminovat jejich dvojitou tvář. Po intelektuální stránce si nejlépe rozumí s Vodnářem, který jim připadá osvěžující. Dynamický Beran také není špatnou volbou, i když může být soužití mnohdy náročné.

Rak (22. 6. – 22. 7)

Račice potřebují oddaného muže, který při nich bude stát v dobrém i ve zlém. Vyžadují od protějšku podporu a pocit bezpečí. Nestojí o partnera, který příliš riskuje či vyhledává dobrodružství. Račice si dobře rozumí s Býkem, který jim dává pocit stability a rodinného zázemí, což je pro tyto ženy priorita. Sedí jim také jejich vodní druh Ryba, protože bývá stejně jemný a intuitivní jako ony. Praktická Panna také není špatnou volbou, protože dokáže vytvořit teplo rodinného krbu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice potřebují muže, který je dokáže ocenit po všech stránkách. Milují pozornost a často podléhají vášním. Svým vyvoleným se musí tak trochu chlubit a je jedno, jestli jde o pečlivě vybudovanou kariéru či vysportované tělo. Sedět jim bude zrozenec Vah, který dokáže dát Lvici originálním způsobem najevo, jak je skvělá. Lvici vyhovuje i Beran, který si jde za svým cílem, nesmí být však příliš tvrdohlavý. Komunikativní a originální Blíženec je bude inspirovat ve všech směrech.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny potřebují cítit pevné zázemí a okouzlí je člověk, za něhož mluví jeho činy. Jejich protějšek musí mít stejně jako ony pevně nastavené morální hodnoty. S Kozorohem si Panenky dokáží rozumět i beze slov. Výbornou kombinací je také Býk, který miluje stabilitu a dokáže ocenit praktičnost Panny. Takový vztah stojí na pevných základech a bývá na celý život. Panny přitahuje i tajemný Štír, který je dokáže přivést do varu. Většinou ale jde o krátkodobější známosti založené na sexuální přitažlivosti.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Protějšek Vah musí být zábavný a atraktivní, pak jsou Váhy ochotné se hodně přizpůsobit. Vždy ale potřebují cítit, že jsou milované a obdivované. Váze to bude skvěle klapat s jejich vzdušným kolegou Blížencem, který je dostane svou výřečností. Váha si ho bude patřičně hýčkat, což Blíženec miluje. Váhy přitahuje také intelektuálně založený Vodnář, který je dokáže inspirovat. Váze to může skvěle klapat i s druhou Váhou, protože očekávají od života to samé. Jen pozor, aby si občas nepřipadali jako bratr a sestra.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štířice potřebují vzájemnou důvěru a vášeň. Bohužel mohou být dost žárlivé a potřebují jistotu, že jsou pro svého miláčka jediné na světě. Nejlepším protějškem pro Štířici je Štír, se kterým zažije porozumění v životě i v ložnici. Jejich vztah je prodchnutý sexualitou i intelektuálním souzněním. Dobrou volbou je také Rak, od kterého se dočkají oddanosti. Tahounem je ale v tomto svazku Štířice. Rozumět si mohou také se zrozencem Panny, který pro Štírku obstará potřebné zázemí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně potřebují akčního partnera, který je bude motivovat. I když jsou samy cílevědomé a vůdčí, potřebují cítit podporu svého protějšku. Vyhovuje jim soužití s Beranem, které je dynamické a stabilní zároveň. Oba potřebují spontánnost a vzrušení. Vyhovovat jim bude také Vodnář, který je velice svobodomyslný. Jen pozor ať oba nepropadnou stavění vzdušných zámků. Racionálním partnerem je pro Střelkyni Býk, jelikož ji dokáže zklidnit a zajistit.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky potřebují člověka, který má stejné hodnoty jako ony. Jejich protějšek je musí umět ujistit o tom, že jsou zkrátka jedinečné. Fungovat to může s Beranem, jelikož oba mají velké plány a jsou podobně vůdčí. Realistická Kozorožka ale dokáže Berana udržet na uzdě. S mužem narozeným ve znamení Panny vytvoří pevné základy, na kterých může jejich vztah fungovat do konce života. Půjde o racionální partnerství. Romantický Rak jim dodá pocit souznění, o který Kozorožky ve skrytu duše stojí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky jsou svobodomyslné a nechtějí být ve vztahu omezovány. Potřebují člověka, se kterým se názorově shodnou. Mají na protějšek vysoké nároky, ze kterých nehodlají slevit. Blíženec jim imponuje, jelikož se s ním nikdy nenudí. Pokud společně vychovávají děti, půjde o velmi volnou výchovu, kdy otěže občas přebírají potomci. Váhy jim připadají stabilní a dokáží je okouzlit svými názory. Zrozenec Vah dokáže Vodnářku trochu usměrnit. Střelec je fascinuje, přesto jim občas připadá až moc koketní.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby potřebují muže s rozhledem, který ví, že není jen materiálno. Rády se na partnera upínají a často se vdávají jako hodně mladé. Dokonalou harmonii dokáže Ryba vytvořit s další Rybou. Ideální je, když je jedna rybka závojnatka a druhá pořádná štika. S Rakem k sobě budou chovat vzájemnou úctu a perfektně se shodnou na výchově potomků. Přitahuje je také tajemný Štír, který dokáže v Ryby probudit ty nejskrytější touhy. Racionálním partnerem je pro ně Býk, který se o ně dokáže postarat.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články