Smyslné rty: Jak o ně pečovat, aby vás chtěl každý políbit!

Včelí vosk nebo parafín vaše rty zvláční a vyživí.
Zdroj: Pixabay

Kdo by nechtěl mít smyslné krásné zdravé rty, které přímo vybízí k polibku. Žádné opary, suchá kůže ani popraskané koutky nebo afty si už na vás nepřijdou, stačí správná péče, kvalitní produkty i osvědčené babské rady.

Speciální projekt
Speciální projekt 13. 05. 2020 11:00

Péče o rty je stejně důležitá jako o jakoukoliv jinou část těla. Kromě rtů je však nutné myslet i na koutky, svěží dech i vláčnou pokožku úst, to všechno je s péčí o rty spojeno. Chcete-li je tedy mít k nakousnutí, je nejvyšší čas začít!

Babské rady velebí med a kokosový olej

Albert

Nejprve se pojďme podívat na to, co je v péči o rty osvědčené už od pradávna a používaly to už naše babičky, když žádné balzámy, pomády ani séra neexistovaly. Pokud trpíte často popraskanými rty, měli byste zvýšit podíl tekutin. Doporučované množství se pohybuje kolem 2,5 litru denně při běžné zátěži, ideální jsou čistá voda, bylinné čaje a ředěné ovocné či zeleninové šťávy. Dalším osvědčeným přípravkem je med. Ten obsahuje vitamíny a minerály, které napomohou regeneraci. Naneste med v tenké vrstvě na rty a nechte několik minut působit. Pokud nemáte med, použijte olivový nebo kokosový olej, který funguje stejně. Skvělou volbou je Nature’s Promise Bio kokosový olej, který seženete v supermarketech Albert. Smyslnost vašim rtům dodá zase nastrouhaná okurka.

Ochutnejte šťavnaté ovoce na svých rtech

Yves Rocher

Mango, malina nebo ostružina? Ochutnejte je všechny! Yves Rocher uvádí šest nových balzámů na rty s tající smyslnou texturou a příjemnou vůní. Ovocné varianty jsou navíc lehce tónované a podtrhují a zdůrazňují přirozený vzhled rtů. Pokud hledáte spíše bezbarvou klasiku, vyzkoušejte Balzám na rty Karité, kokos nebo vanilku. Rty jsou po použití okamžitě vláčné a vyživené.

Konec schovávání oparů pod rouškou

Dexilip HERP

Opar rtu sice teď dokážeme schovat pod roušku na veřejnosti, to ale neznamená, že řadu z nás právě netrápí. Od slabého brnění ve rtu, přes mokvající bolestivý puchýř až po zasychající stroupek to bývá nejčastěji 14 dní, kdy nám dokáže znepříjemňovat život. A když nestihneme použít léčivou mastičku hned na počátku, pak už musíme počítat s tím, že opar bude pokračovat dál. Dexilip HERP jde na opary jinak. Po aplikaci na ret vytvoří neviditelný a pružný film, ze kterého se přímo do místa s oparem uvolňují látky, které jsou prospěšné ve všech stádiích. Meduňka na počátku působí proti virům, levandulový olej uleví od bolesti a výtažek z lékořice utlumí zarudnutí. A když už se objevuje stroupek, přichází na řadu panthenol a betaglukan, které napomáhají rychlejšímu hojení. A co víc, jde o český výrobek!

Svěží dech je základem kvalitního polibku

BAT

Každý z nás už se jistě setkal s tím, že mu nevoněl dech partnera, kterého chtěl políbit. Většinou za to mohou klasické cigarety, jejichž zápach bývá silný a nepříjemný. Neexistuje moc vlastností, které by byly méně sexy než líbání se s kuřákem poté, co vytáhl na párty krabičku. Přinášíme vám tedy řešení! Pořiďte svému protějšku elektronickou cigaretu Vype od společnosti British American Tobacco, která nejen, že nezanechává žádný nepříjemný kouř ani popel, ale navíc je k sehnání v několika atraktivních příchutích. Váš dech tedy může vonět po mátě, lesním ovoci, ale i exotickém mangu. Ne nadarmo se říká, že moderní alternativy cigaret jsou společensky přijatelnější a pro zdraví potenciálně méně rizikové!

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články