Danka (43): Manžel se spřátelil s mladým sousedem a začal flámovat. Vůbec se mi to nelíbí

Danka (43): Manžel se spřátelil s mladým sousedem a začal flámovat. Vůbec se mi to nelíbí
Zdroj: Unsplash

Danka vedla s manželem Honzou celkem spokojený a klidný život. To se změnilo ve chvíli, kdy se do jejich sousedství přistěhoval mladší muž, který Honzu změnil k nepoznání. Začal flámovat a vracet se domů nad ránem. Danka má pochybnosti o tom, co všechno se děje za jejími zády.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 04. 2022 13:00

Dokud Honza (28) nepoznal našeho nového souseda Damiána (23), byli jsme skvělá dvojka. Teď se od mladšího kamaráda učí věci, které se mi ani trochu nelíbí. Honza se chová, jako kdyby byl single a mě tím přivádí k nepříčetnosti.

Manžel se spřátelil s mladším sousedem

Honza nikdy nebyl na nějaké veliké flámování, nebo vysedávání po barech. Mnohem raději byl doma, něco si kutal, případně hrál na počítači. Byla jsem za to ráda. Je o patnáct let mladší a mohla by ho klofnout nějaká jiná žena, přiměřenější jeho věku. Do vztahu jsem přišla s dcerou z předešlého vztahu. Honza má Elišku (8) rád a bere ji téměř jako vlastní.

Bydlíme v domě, který mi zůstal po rozvodu. Nachází se na vesnici kousek od Mělníka. Nebojím se říct, že až donedávna jsme vedli klidný a spokojený život. To se ale změnilo s přistěhováním jistého mladého muže, jehož jméno je Damián. Přišel si k nám půjčit nějaké nářadí, a tak se dali chlapi do řeči.

Zdálo se, že si rozumí. Za pár dní přišel soused s pozváním na pivo. Honza ho nechtěl urazit, a tak spolu vyrazili do centra Prahy. Dlouho nepřišel domů tak zbořený, jak to ráno. Celou noc nezvedal telefon a když přijel, nebyl schopný slova. Vzhledem k tomu, že to před tím nikdy neudělal, byla jsem shovívavá a ušetřila ho svých komentářů.

Manžel se začal domů vracet nad ránem

No jo, jenže ono se to začalo opakovat. Najednou je pryč pátek co pátek. Vrací se domů v dezolátním stavu, který rozdýchává celý víkend. To jsem si samozřejmě nemohla nechat líbit, tak jsem na něj nastoupila. „Myslím, že už to přeháníš. Eliška tě skoro nevidí a tolik alkoholu škodí," dala jsem mu najevo, že mi to vadí.

„Tak to tě nepotěším. Příští pátek jedu pryč a vrátím se v neděli. Jedu s Damiánem na chalupu," oznámil mi jen tak. „Příští týden ale máme oslavu narozenin mé matky," zuřila jsem. „Stejně mě nemá ráda, tak bude dobře, když tam nebudu," považoval to Honza za vyřešené. A aby mi ukázal, že mu nebude poroučet ženská, začal chodit s Damiánem na pivo i přes týden.

Doma zavládla tichá domácnost. Já se chovala uraženě, on jako pán tvorstva. Když se blížil pátek, pořád jsem tajně doufala, že nepojede. Jenže odjel, a ani se neobtěžoval rozloučit. Celý víkend jsem byla jako na trní. Chvílemi mě jímal vztek a pak zase lítost, že nám to doma neklape. Viník byl jasný. Damián! Nebýt jeho, mohlo být vše při starém.

Našla jsem mu v mobilu kompromitující fotky

Když se v neděli vrátil, zdálo se, že mu bylo smutno. Přivezl mi květiny a Elišce novou hračku. Objímal mě a já byla ráda, že je doma. Nehledala jsem za tím nic jiného. A to byla ta chyba. Jeho totiž tížily výčitky svědomí. Zhruba o měsíc později vyšlo najevo, že na té chatě bylo poměrně dost žen. Našla jsem v jeho mobilu videa a fotky, které mě rozohnily do běla.

Ty ženy jim tam dělaly striptýz a chodily nahé. Honza se dušuje, že nic nebylo, ale copak se mu dá věřit? Jak by asi bylo jemu, kdybych byla dva dny na chatě s nějakými muži? S Damiánem se vídá dál. A já nevím, co mám dělat. Nemám jasný důkaz, že mě podvádí, ale to, jak se chová po boku svého kamaráda, mi nevyhovuje.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články