Klára (25): Kamarádce jsem dohodila svého bratra, teď nedobrovolně poslouchám historky z jejich ložnice

Klára (25): Kamarádce jsem dohodila svého bratra, teď nedobrovolně poslouchám historky z jejich ložnice
Zdroj: Freepik

Když Klára dohodila kamarádce Anežce svého bratra Karla, netušila, co se stane. Anežka jí začala barvitě vyprávět, jaký je v posteli. Klára se dozvěděla, jaký penis má její bratr a dokonce i to, jak je tam dole oholený. A to je něco, co nechce slyšet žádná sestra.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 03. 2022 13:00

Moje kamarádka Anežka (27) si poslední dobou zoufala nad tím, že nikoho nemá. Nevím, jak to dělala, ale pořád narážela jen na zmetky či neurvalce. Když se můj brácha Karel (32) po letech rozešel s přítelkyní, napadlo mě, že ho zkusím Anežce dohodit. K překvapení všech to vyšlo a tvoří zamilovaný pár. Akorát já teď musím poslouchat, jaký je můj brácha v posteli kanec.

Dohodila jsem kamarádce svého bratra

Anežka je mou velmi dobrou kamarádkou už dobrých deset let. Naše přátelství je založené na důvěře a bavíme se o všech osobních věcech. Patří k tomu i líčení zážitků v oblasti sexu. Anežka má dar vyprávět barvitě a detailně. A v tom tkví to, co mi vadí.

Vrátím se teď o pár měsíců dozadu. Někdy v září jí krachnul další vztah. „Já snad nikdy nenajdu normálního chlapa," stěžovala si už asi po stý. „To už vážně není žádný normální chlap?" nadávala každý den. Jako správná kamarádka jsem ji utěšovala, že ten pravý na ni někde čeká. Pak mě to cvrnklo. „Hele a co můj brácha? Už je tři měsíce sám," nadhodila jsem.

„Karel? Já ho viděla jen jednou, už ani nevím, jak vypadá," odbyla mě. „Zkusím nějak naaranžovat setkání a uvidíš," a v hlavě už mi jel plán. Zavolala jsem bráchovi, aby se stavil, že potřebuji něco s počítačem. Anežce jsem řekla, v kolik má přijít. Vyšlo to na výbornou. Sotva se potkali nad dobrou kávou, zabředli do rozhovoru na tři hodiny.

Teď poslouchám, jaký je brácha v posteli

„Ten je úžasnej," volala mi večer nadšená Anežka. „Zítra jdeme na rande. Díky moc," radovala se. Začali se pravidelně scházet a vypadalo to nadějně. Brácha je slušný chlap, který by ji mohl konečně udělat šťastnou, říkala jsem si po každé povedené schůzce. Zhruba po měsíci jsme měli jít s Anežkou na skleničku.

„Tak už to máme za sebou," culila se. „Co myslíš?" nechápala jsem. „Sex,“ zrudla Anežka. „Karel je tak něžnej. Ta předehra. Má vážně šikovnej jazýček,“ začala se rozplývat. Chtěla jsem ji zabrzdit, protože jsem vážně netoužila slyšet, jaký je brácha v posteli. Jenže byla tak nadšená, že se nedala zastavit.

„Ani jsi mi neřekla, že je brácha tak vyvinutej. Má tam dole fakt nabušeno," a názorně ukázala dlaněmi velikost penisu mého bráchy. „To víš, já se mu do trenek nikdy nedívala," procedila jsem mezi zuby. Abych náš rozhovor přežila, kopla jsem do sebe snad celou láhev vína. Anežka byla k nezastavení. Detailně popisovala, co a jak s bráchou dělají.

Kamarádčin vztah s bráchou mi přerůstá přes hlavu

Chtěla jsem to rychle dostat z hlavy, protože jsou věci, které vědět nemusím. Jenže Anežka má pocit, že musím, takže se mi svěřila i s tím, jak je bráška dole stylově oholen. No prostě hrůza! Když jsem Karla za pár dní potkala na rodinné oslavě, obloukem jsem se mu vyhýbala. Měla jsem pořád před očima to, jak souloží s Anežkou.

Najednou se na něj dívám jinak a nedokážu se s ním normálně bavit. Ti dva jsou spolu už skoro půl roku. Moc jim to přeji, ale budu muset Anežce říct, aby si něco nechala pro sebe. Jejich vztah totiž trošku naboural ten můj s bratrem. Ten si teď chudák myslí, že se na něj za něco zlobím.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články