Laura (28): Praskl na mě románek se šéfem. Ten se náš problém rozhodl vyřešit dost netradičně

Laura (28): Praskl na mě románek se šéfem. Ten se náš problém rozhodl vyřešit dost netradičně
Zdroj: Pixabay

Laura zůstala sama se dvěma dětmi. Musela je uživit, a tak byla neskonale vděčná, když našla dobře placenou práci. Vše jí ale bohužel zkomplikoval poměr s nadřízeným.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 07. 2021 10:00

Jako matka samoživitelka to nemám lehké. Dcera Anežka nedávno oslavila sedmé narozeniny a syn Tadeáš je na světě pět let. Jejich otec od nás odešel, když byly synovi tři roky. Od té doby jsem ho neviděla.

Získala jsem dobře placenou práci

O děti nestál, takže jsme nemuseli řešit střídavou péči. Na všechno jsem zůstala sama. Jako první jsem se musela postarat o obživu. Mít dobře placenou práci, utáhnout bydlení a mít na jídlo. Vyzkoušela jsem tři zaměstnání, než jsem našla to pravé.

Nastoupila jsem do hotelu jako recepční. Plat, který mi nabízeli, přesně odpovídal mým požadavkům. Dokonce jsem z něj dokázala i něco ušetřit. Plánovala jsem, že vezmu děti k moři. Všechno skvěle fungovalo a já se nemusela bát, že bychom neměli na chleba.

Zhruba po roce se změnilo vedení. Mého původního šéfa v seniorském věku vyměnili za mladíka kolem třicítky. Od prvního okamžiku jsem cítila, jak to mezi námi jiskří. Zafungovala chemie a jakmile se Radovan ocitl v mé blízkosti, zrychlil se mi tep. Nejenomže je to velmi přitažlivý muž, on je zajímavý i jako člověk. Toužila jsem po něm. Nicméně jsem se musela držet při zemi kvůli práci.

Zapletla jsem se se svým šéfem

On mi to nijak neulehčoval, protože mi nadbíhal. Nosil mi ke snídani dortíčky s kávou, občas jsem našla na stole rudou růži či srdíčko z připínáčků. Když jsme se potkali na chodbě, letmo se mě dotknul. Projelo mnou vzrušení a chuť se s ním pomilovat. Sex mi od rozchodu chyběl. Nespala jsem s nikým přes tři roky.

Jednoho dne mě Radovan pozval na rande. Bohužel to zaslechla kolegyně Marta. Vzala si mě stranou a myslím, že mi tak trochu vyhrožovala. ,,Pokud se s ním zapleteš, řeknu to. Moc dobře víš, že máme vztahy na pracovišti zakázané,“ poučovala mě. Měla pravdu, ale touha byla silnější. Tajně jsme se s Radovanem začali scházet. Na sex došlo až po třech měsících schůzek.

Věděla jsem, že se řítím do průšvihu. Já se do něj totiž zamilovala. A soudě podle jeho chování, on byl na tom stejně. Bylo velmi těžké v práci dělat, jako že nic. Navíc Marta stála pořád někde za rohem a hlídala nás. Museli jsme se stáhnout. Představa, že přijdu o práci a nemám peníze, byla vražedná. I tak si mě ale jednou zavolal provozní.

Tlačí na mě, abych z práce odešla

,,Doneslo se ke mně, že máte poměr s Radovanem. Rád bych vás upozornil, že pokud se mi tato informace potvrdí, budu vás muset vyhodit,“ řekl a poklepal prsty na stůl. Lhala jsem mu přímo do očí, že je to jen nějaký drb. Později jsme to řešili s Radovanem. Přišel s něčím, co jsem nečekala: ,,Chci být s tebou. Jediné, jak to půjde, je, že dáš výpověď.“

,,To nejde. Mám doma dvě malé děti, které musím živit. Jinde tolik peněz nedostanu,“ oponovala jsem. ,,Já ti se vším pomůžu. Můžete jít bydlet ke mně,“ navrhnul. Stále jsem se nerozhodla. Obávám se, že je to příliš velký risk. Už jsem se jednou spálila a teď musím myslet především na děti, ne na sebe.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články