Jana (48): Mám poměr s partnerem své dcery. A nehodlám s tím přestat

Jana (48): Mám poměr s partnerem své dcery. A nehodlám s tím přestat
Zdroj: Unsplash.com

V životě přijdou situace, o kterých si myslíte, že vás nikdy potkat nemohou. Na vlastní kůži zažijete něco, co je naprosté tabu, ale i přesto se toho nedokážete vzdát. Jednou z nich mohou být i promilované noci s partnerem vašeho potomka. Se svým příběhem se nám svěřila čtenářka Jana.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 30. 04. 2020 08:30

S manželem Jindřichem (52) jsme se po dvaceti letech manželství rozvedli. Přestali jsme si rozumět a oba jsme se shodli, že půjdeme vlastní cestou. Máme spolu dceru Ivetu (28), která si po studiu na vysoké škole našla přítele Patrika (35). Našli si vlastní bydlení, ale i přesto mě často navštěvují.

Vzájemné sympatie

Když přivedla Patrika poprvé, vyrazil mi dech. Vypadal skvěle a byl milý a pozorný. Zdálo se, že Iveta konečně našla své štěstí, a že Patrik je ten pravý. Což mě jistým způsobem znepokojovalo, protože jsem si na něho začala myslet i já. Ale mně nepatřil. Později jsem si všimla, že i já Patrikovi nejsem lhostejná a zvláštním způsobem po mě pokukuje.

Jednoho dne zazvonil u dveří a já hned věděla, že nezůstaneme jen u mluvení. Patrik si chtěl povídat, ale narážel i na intimní témata a očima mne pomalu svlékal. Už ani nevím jak, začali jsme se líbat. Ten večer jsme se spolu poprvé vyspali, a já musím uznat, že do té doby jsem v posteli, nic lepšího nezažila.

Mimo ložnici se nevídáme

Už to takhle pokračuje pár měsíců. A i když nějaké výčitky mám, Patrika se rozhodně nechci vzdát. A s tím báječným sexem nehodlám přestat. Oba si užíváme vzájemného jiskření, ale jinak si udržujeme odstup. Mimo ložnici je náš ,,vztah“ tabu. To jsme si ujasnili hned na začátku. Iveta naštěstí nic netuší, ale nedávno se mi svěřila, že s Patrikem už tak často nespí. Což mne znepokojuje. Nechci, aby se o nás dozvěděla.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články