Ema (24): Vyrazila jsem s kamarádkou do Egypta. V životě by mě nenapadlo, co si odtud přivezu

Ema (24): Vyrazila jsem s kamarádkou do Egypta. V životě by mě nenapadlo, co si odtud přivezu
Zdroj: Shutterstock

Ema s Adélou vyrazily na perfektní holčicí dovolenou do Egypta. Celé dny popíjely drinky, válely se na pláži a flirtovaly s místními barmany. To však ještě nevěděly, co si přivezou zpátky domů do Čech.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 10. 2021 16:00

Dlouho jsem s Adélou plánovaly, že někam vyrazíme. Holčičí dovolená u moře vypadala jako skvělé řešení. Neměly jsme tolik peněz, a tak jsme vybíraly destinaci poměrem cena - výkon. Vyhrál Egypt. Chtěly jsme all inclusive, pěkné moře, krásný hotel a hlavně nemuset nic řešit.

Holka má v Egyptě o zábavu postaráno

Odlétaly jsme v době pandemie, takže možnosti byly sice omezené, už po příletu jsme ale věděly, že tahle dovolená bude bomba. To jsem ani netušila jaká. Vybrali jsme si hotel, kde bylo minimum Čechů a to nám naprosto vyhovovalo. S koncem léta bylo v Egyptě ještě vedro, a tak jsme trávily celé dny válením na pláži, pitím drinků a flirtováním.

Samozřejmě, že jak se v Egyptě objeví dvě holky, máte o zábavu postaráno. Číšník u bazénu, později se nám představil jako Amenrud, nám nosil jeden drink za druhým. Pravda je, že v Egyptě se tím jejich alkoholem příliš neopijete, ale do nálady vás to dostane rozhodně.

Poslední večer, když jsme seděly na baru, k nám Amenrud přišel a zeptal se, zda si může přisednout. Přiznám se, že ze začátku mi to vlastně přišlo trochu divné a byla jsem nervózní. Nějak z principu těmhle národům nevěřím, za vším vidím skrytý úmysl.

Šli jsme se projít na pláž

Večer se ale vyvedl. Lámanou angličtinou jsme si povídali všichni tři a nakonec se mě Amenrud zeptal, zda bych se s ním nešla ještě projít po pláži. Byla jsem nadšená, na Adélu jsem spiklenecky mrkla a ta se mě jen zeptala "Máš u sebe telefon? Dávej pozor. Kdyby cokoliv, zavolej mi. Budu na pokoji." Kývla jsem, že ano, a vyrazili jsme na pláž.

Nebyl to ode mě žádný risk, pláž se nacházela přímo pod velkou terasou s nočním barem, byla osvětlená a patřila k hotelu. Nejdřív jsme seděli naproti sobě, pak na jednom lehátku a za pár minut jsme se líbali.

Vzal mě za ruku a utíkali jsme k nejvzdálenějšímu slunečníku. Lehli jsme si do písku a v tu chvíli mě ani nenapadlo, že ani jeden z nás nemá kondom. Bylo to jedno z nejkrásnějších milování, jaké jsem kdy zažila. Byl něžný, pozorný a mě připadalo, že se známe odjakživa.

Kdybych jen věděla, co mě v Praze čeká

Druhý den jsme s Adélou odlétaly do Prahy, ale stihli jsme si s Amenrudem ještě vyměnit čísla a sociální sítě s příslibem, že brzy přiletíme zas. Představa, že se mám do Egypta za kým vracet, se mi vlastně docela líbila.

Netrvalo to však ani pár týdnů, co jsme byly zpátky v Praze, když jsem zjistila, že můj nápad užít si plážový sex bez kondomu nebyl nejšťastnější. Byla jsem těhotná. Když jsem se Adéle svěřila, vytřeštila na mě oči. "A to je...?" tázavě se na mě podívala.

Jasně, že vím, čí to je. Před egyptským románkem jsem byla sama skoro rok a stejně tak dlouho jsem s nikým nespala. Píšeme si s Amenem každý den a já teď přemýšlím, zda mu to říct. "Nebuď blbá, víš, jak to dopadne? O to dítě přijdeš!" radila mi Adéla. Ale mám právo sebrat dítěti tátu? Na potrat jít nechci... Rodičům se to zatím bojím říct.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články