Karin (47): Přesně nalajnované milování každé pondělí mě začalo nudit. Přítel mi na to řekl dost nečekanou věc

Karin (47): Přesně nalajnované milování každé pondělí mě začalo nudit. Přítel mi na to řekl dost nečekanou věc
Zdroj: Freepik

Karin doufala, že si po rozvodu ještě někoho najde. Rok se trápila zbytečnými schůzkami, než na své oblíbené bio farmě potkala Štefana. Vše bylo najednou zalité sluncem. Pak se ale ukázalo, že jsou věci, přes které se Karin nepřenese.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 10. 2021 08:00

Příčinou našeho rozvodu s exmanželem byla jeho dlouholetá nevěra. Sice mi zdálo riskantní začínat v pětačtyřiceti znovu, ale kdo to nezkusí, nic nezíská.

Lásku jsem našla na bio farmě

Nikdo by nechtěl takové parohy, jaké jsem měla já. Richard mě podváděl snad na každém rohu. I mé blízké okolí to vědělo, ale nic mi neřeklo. Dcera nesla rozvod lépe než já a držela mě nad vodou. Dlužím jí velké díky.

V rámci rozvodového řízení jsem přišla k penězům, takže jsem si mohla dovolit koupit byt. Lucii bylo čerstvých sedmnáct, tudíž si mohla říct, s kým chce žít. Vybrala si mě, ale s otcem se i nadále stýkala. Začínala jsem znovu a doufala, že ještě někoho potkám. Nešlo to ovšem podle mých představ. Rok jsem chodila na schůzky, které mi málem vzaly naději, že ještě existují normální muži.

Až když jsem to vzdala, vstoupil do mého života ON. Stalo se to na jedné bio farmě, kam jsem si často jezdila pro sýry. Změnil se tam majitel, kterým se nově stal sympatický Štefan (49). Přirozeně jsme zabředli do rozhovoru a já ucítila povědomé šimrání v břiše. Velmi galantně mě za pár dní pozval na večeři. Byl to muž na úrovni, který věděl, co od života chce.

Sex jsme měli každé pondělí

Začali jsme se pravidelně stýkat. Štefan byl také rozvedený a měl v péči syna. I když mi s ním bylo krásně, na společné bydlení jsem nespěchala. Po té zkušenosti s Richardem jsem nebyla už tak důvěřivá. Štefan to měl podle všeho velmi podobně. Stýkali jsme se převážně po večerech.

Jeho farma se začala rozrůstat a on měl v týdnu čím dál méně času. Co se týkalo našeho sexuálního života, byl naplánovaný vždy na pondělí. To byl jediný den, kdy měla jeho farma zavřeno a on mohl věnovat mně. Přijížděla jsem k němu na večer. Udělal nám dobrou večeři, pustil se film a po jeho skončení se šlo na věc.

Ze začátku jsem v tom problém neviděla. Sama chodím do práce a mám své koníčky. Takže mi vlastně vyhovovalo, že nejsem někým svázaná. Po roce vztahu už jsem to ale viděla jinak. Rande jednou týdně a sex každé v pondělí. Už od pátku jsem se snažila namotivovat k tomu, aby mě to v pondělí bavilo.

Nehodlá svoje zvyklosti měnit

Jenže to bylo pořád stejné. Stejný čas, stejný postup a bohužel i stejný průběh milování. Nerada chodím kolem horké kaše, takže jsem se Štefanovi svěřila, že mi to takto nevyhovuje. Dokonce jsem zapřemýšlela nad otázkou společného bydlení. Celé jsem to na něj v pondělí po sexu vybalila.

,,Něco mě napadlo. Abychom se vídali trochu častěji, nechcete se k nám se synem nastěhovat?“ otázala jsem se a doufala, že moji nabídku přijme. ,,Karin, Karin, Karin,“ kroutil hlavou. ,,Já jsem takhle spokojený. Mám náročný koníček, který mě živí. Se mnou to jiné nebude. Možná v důchodu,“ odvětil a mně došlo, že on nic měnit nehodlá. Vlastně mi to jednou řekl i natvrdo. Nic mi na něm nevadí. Je to úžasný muž. Jen má svoje zvyklosti, přes které nejede vlak. Já váhám, zda ten stereotyp vydržím.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články