Lucka (24): Snesu hodně, ale to, co po mně vyžaduje nový přítel, je fakt přes čáru

Lucka (24): Snesu hodně, ale to, co po mně vyžaduje nový přítel, je fakt přes čáru
Zdroj: Freepik.com

Lucka si libovala, jak je její nový přítel dokonalý. Klapalo jim to po všech stránkách. Dokonce i rodiče ho přijali velmi kladně. První mráčky v ráji se objevily, když začal Matěj vyžadovat sex ve dnech, kdy měla Lucka menstruaci.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 01. 03. 2021 18:00

Matěj je o pět let starší než já. Jako lidé si velmi rozumíme. Máme podobné názory a rádi trávíme volný čas nějakou hodnotnou aktivitou. Proto se mi od začátku jevil jako ideální partner.

Problém nastal, když jsem měla své dny

V sexu nám to první tři měsíce neuvěřitelně klapalo. Matěj rychle pochopil, jak se na mě musí. Chybělo už jediné, představit ho našim. I to díky bohu dopadlo skvěle. Máma z něj byla celá paf a už si v duchu malovala, jak se jednou bude starat o vnoučata.

Musím se ale vrátit k tomu sexu. Matěj byl docela náruživý, ale mně to nevadilo. Navíc jsem si byla vědoma toho, že na začátku vztahu je frekvence sexu vyšší než po roce chození.

Jenže problém nastal, když jsem měla své dny. To se nikdy necítím příliš dobře, a to jak po stránce fyzické, tak psychické. Vždy se jedná o týden, kdy to ze mě teče od rána do večera. Jako na potvoru si Matěj zrovna v tu dobu vzpomněl, že by se rád pomiloval. ,,Promiň, já nemůžu, já to mám,“ řekla jsem a brala věc za vyřešenou.

Takhle vzrušeného jsem ho ještě neviděla

Možná jsem to neřekla dost jasně, protože mě začal hladit a já přesně věděla, kam to směřuje. ,,Můžu tě pomazlit, ale nic víc z toho dneska nebude,“ řekla jsem. ,,Já bych to chtěl ale hrozně zkusit právě teď, když to máš. Hrozně mě to vzrušuje,“ zaskočil mě. Mně se jen z té představy zvedl žaludek. Neměla jsem v plánu nic takového připustit.

On ale dotíral a žadonil, až mě nakonec ukecal. Požádala jsem ho, aby si vzal alespoň kondom. Nechtěla jsem zkrátka tu krev vidět úplně všude. O tom, že jsem si sex neužila, vám asi říkat nemusím. Matěj byl ale v sedmém nebi. Mám pocit, že jsem ho za tu dobu, co jsme spolu, nikdy tak vzrušeného neviděla. To, že byla všude krev, mu vůbec nevadilo.

Proč by také. On to uklízet nemusel. Přišla jsem si pak velmi divně a nechutně. Zaplula jsem do sprchy a tam jsem si slíbila, že už to nikdy nedovolím. Matěj to ale viděl jinak. Sotva mi menstruace skončila, šla jsem o sex žadonit já. ,,Jdeme na to, zlato?“ řekla jsem a shodila ze sebe župan. ,,A máš to?“ zeptal se natěšeně.

Bedlivě mi hlídá periodu

,,Ne, právě že mi to skončilo, tak si nemusíme hrát na řezníky,“ lákala jsem ho. Matěj se tvářil naštvaně. ,,Mě to minule rajcovalo, tak počkáme, až to zase dostaneš,“ a dál koukal do novin. ,,To si snad děláš srandu? To je za další skoro tři týdny. Já to chci teď!“ rozohnila jsem se. Sex jsme tedy nakonec měli, ale bylo znát, že to Matěje nebaví a už vyhlíží konec.

Začal mi bedlivě hlídat mé dny. Chtěl to skoro po celou dobu krvácení. Pokoj mi dal jen první dva dny, a to kvůli bolestem. Já jsem z toho na prášky. Je to prostě nechutné! Jenže mám Matěje vážně ráda a nechci o něj přijít. Na druhou stranu nechápe, jak je to pro mě ponižující. Bohužel, on je tak nadmíru spokojený a nevidí na tom nic špatného.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články