Krásná a v kondici? Rozmazlete se v Egyptě a naberte síly

Krásná a v kondici? Rozmazlete se v Egyptě a naberte síly
Zdroj: Pixabay

Vychlazený drink, knížka v ruce, opalování, plavání, šlofík na lehátku… Jste už představami někde u moře a uvědomujete si, jak vám právě takový způsob relaxu chybí? Tak neskončete pouze u představ, vyrazte do Egypta!

Speciální projekt
Speciální projekt 14. 10. 2021 09:45

Zájezd od Blue Style do Egypta navíc teď pořídíte za neuvěřitelně výhodné ceny. Tak neváhejte! Nikdo momentálně neví, jaký podzim a zima nás čekají, jedno je ale jisté – vitamín D nabraný ze sluníčka se bude hodit.

Dýchejte mořský vzduch!

Fit budete i díky plavání, protože právě to je pro dobrou kondici ideální. Jde o sport (nebo chcete-li pohyb), který je lidskému tělu velmi přirozený. Nezatěžuje klouby, protáhnete se, ulevíte bolavým zádům.

Pixabay

A máme tady další důvod, proč s nastupujícím podzimem strávit ještě nějakou dobu u moře – posilněte své dýchací cesty! Vlhký mořský vzduch, plný solí a minerálů, to je pro ně to pravé.

Dovolená i pro aktivní

Pokud dáváte přednost akční dovolené, je pro vás Egypt jako stvořený. Vyberte si z nabídky Blue Style třeba Marsa Alam. Podvodní svět je tady vážně neuvěřitelný a pozorovat jeho tajemství mohou jak zkušení potápěči, tak i naprostí začátečníci.

Pouhých 12 km od letoviska Abu Dabbab leží korálový útes Elphinstone Reef, u něhož se zdržují velké mořské želvy a dokonce i extrémně vzácní dugongové, známí jako mořské krávy. Přitom průměrná hloubka je zde pouhých 20 metrů.  V okolí ostrova Zabargad je zase pod vodou skryto několik vraků lodí, i ty lze s odpovídajícím vybavením prozkoumat.

Pixabay

Egypt je fantastický, hezčí místo pro potápění byste hledali opravdu obtížně. Potápěči sem díky stále příjemným teplotám jezdí pozorovat mořský svět po celý rok,“ říká Ilona Topolová, tisková mluvčí CK Blue Style.

I Hurghada patří k potápěči vyhledávaným destinacím. Zaručený úspěch bude mít i šnorchlování na ostrově Giftun, jehož pláže prý v mnohém připomínají Karibik. Dobře dosažitelný je z letoviska Makadi Bay, které leží pouhých 35 km od Hurghady.

Egypt je destinace v tomto období opravdu vyhledávaná, my jsme ale na zájem klientů připraveni, a to dokonce se super last minutovou cenovou nabídkou,“ dodává Ilona Topolová z CK Blue Style.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články