Drahé kameny pro Váhy: Chryzokol podpoří harmonii, magnezit učí sebelásce

Připomíná to drahé kameny a přitom je to obyčejný písek.
Zdroj: Pixabay
Chryzokol - zelený kámen s vlnitými pruhy, symbolizuje lásku a harmonii.Obsidián - černý kámen s hladkým povrchem, symbolizuje ochranu a odstraňuje negativitu.Bronzit - hnědý kámen s kovovým leskem, posiluje sebevědomí a pomáhá s rozhodováním.Rubín - růžový až červený drahokam.+ 5 fotek+ 6 fotek

Jakými drahými kameny si mohou Váhy pomoci, aby se jim žilo lépe? Podívejte se, který jim přesně sedí a u kterého si zaplatí jen za drahou ozdobu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 05. 2022 06:00

Historie mocných kamenů sahá až do doby babylonské. Jsou součástí téměř každého náboženství a lidé je také často používají jako talismany. Přinášejí štěstí, bohatství, zdraví a pozitivní energii. Drahé kameny mají schopnost absorbovat energii a následně ji vydávat. Tím dokazují svůj vztah k jednotlivým planetám sluneční soustavy a potažmo k jednotlivým znamením zvěrokruhu. Které se nejlépe hodí pro Váhy?

Drahé kameny pro znamení Vah (23. 9. – 23. 10.)

Chryzokol a Váhy

Pokud toužíte po harmonickém životě a domácnosti, sáhněte po chryzokolu, který uklidňuje a pomáhá navrátit do života klid. Jedná se o minerál, který se často nachází v ložiscích mědi. Je známý svou modrozelenou barvou a často se používá ve špercích a dekorativních předmětech.

Magnezit a Váhy

Magnezit učí sebelásce. Jde o bílý kámen s hladkou texturou. Může mít však také různé odstíny hnědé, žluté nebo růžové kvůli přítomnosti dalších minerálů. Je to hlavní zdroj hořčíku a je často těžen pro výrobu oceli a ohnivzdorných materiálů. V duchovním smyslu je magnezit často spojován s klidem a relaxací.

Rubín a Váhy

Rubín podporuje lásku. Rubín je drahý kámen, který je známý svou sytou červenou barvou, a je jedním z nejcennějších kamenů na světě;

Bronzit a Váhy

Neopomeňte ani bronzit, který ve zrozencích ve Vahách vzbuzuje laskavost a sebepřijetí. Bronzit dokáže ochránit před depresí. Bronzit je hnědý minerál, který se používá jako ochranný kámen. Pomáhá s odstraňováním negativní energie a zvyšuje sebevědomí.

Obsidián a Váhy

Skvělý je také obsidián, jenž dodává sebedůvěru. Obsidián povzbuzuje sebedůvěru a dodává odvahu k překonání životní nepohody. Obsidián je přirozeně se vyskytující sopečné sklo, které je obvykle černé a lesklé, vzniká z rychle chladnoucí lávy a díky svému jedinečnému vzhledu se často používá ve špercích a dekorativních předmětech.

Jadeit a Váhy

Protože Váhy mají tendenci pouštět si do života až příliš pesimismu, bude pro ně dobrou volbou také jadeit, který podporuje pozitivní myšlení. Jadeit je ceněn pro svou vzácnost a jeho hodnota se může značně lišit na základě jeho barvy, průhlednosti a čistoty.

Další kameny pro Váhy

Růženín pomůže zrozencům v tomto znamení při komunikaci, usměrňuje totiž výbušnost a napomáhá trpělivosti. Unakit zase podporuje psychickou a fyzickou rovnováhu, nebojte se ho tak použít v náročných životních obdobích. Kunzit pomáhá odstraňovat negativní emoce a myšlenky. Právě Váhy mají tendenci pouštět si do života až příliš pesimismu, proto bude

Charakteristika znamení Váhy

Váhy jsou citlivé a zadumané bytosti, kterým můžete ublížit něčím, co by vás ani ve snu nenapadlo. Pamatují si totiž vše a neodpouštějí křivdu. Touží po obdivu a uznání. Stále proto hledají někoho, s kým se budou cítit dostatečně oceněny. Většinou u nich tento pocit ale nenastává. Umí být věčnou obětí, a to i v situacích, které se jich vůbec netýkají.

Svému okolí jsou ale vždy nápomocny a nikdy neprozradí tajemství. Nepotřebují na druhé dělat dojem, mají svou sociální bublinu, ve které jim je dobře. Milují zahrádkaření a péči o domov. Ženy v tomto znamení bývají skutečně báječnými hospodyňkami.

Zdroje informací:

Svetmineralu.cz

Milujemekameny.cz

Eppi.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články