7 osudových žen Jean-Paula Belmonda: Svedl nejžhavější krásku své doby i vypočítavou zlatokopku

7 osudových žen Jean-Paula Belmonda: Svedl nejžhavější krásku své doby i vypočítavou zlatokopku
Zdroj: Shutterstock

Nejen skvělý herec, ale i velký milovník žen. To byl Jean-Paul Belmondo, který zemřel v pondělí ve věku 88 let. Jeho náručí prošla celá plejáda příslušnic něžného pohlaví. Pojďme si připomenout alespoň ty nejvýznamnější.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 07. 09. 2021 11:00

Předem nutno podotknout, že nestor francouzského filmu měl vskutku vytříbený vkus. Vždy se objevoval po boku vyhlášených krásek, po kterých v té době toužil snad každý muž. Ať už šlo o blonďatou Bond girl Ursulu Andress, či nádhernou Italku Lauru Antonelli. A to zdaleka není kompletní výčet. Následující ženy se výrazným písmem zapsaly do jeho života.

Sylva Koščina

O tomto vztahu se spíše jen spekulovalo. Bylo by ale s podivem, kdyby filmový bard krásné italské herečce odolal a ona nepodlehla jeho jedinečnému šarmu. Randit spolu měli předtím, než Belmondo poznal svoji první manželku Élodii.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílel uživatel @v_4_vintage

Élodie Constantin (1952 - 1965)

S Élodií si Belmondo pořídil tři děti. Nejstarší dcera Patricia tragicky zahynula ve čtyřiceti letech při požáru svého pařížského bytu. V roce 1965 se pár rozvedl, důvodem byl údajně Jean-Paulův nespoutaný život.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený F. Paul Driscoll (@fpd8652)

Ursula Andress (1965 - 1972)

Když se seznámili, byla už Ursula díky plavkové scéně v bondovce Dr. No světoznámou sexbombou. S Belmondem prožili relativní krátký, o to intenzivnější vztah. Andress se dokonce na čas přestěhovala za hercem do Paříže a Bébela označila za muže svého života. A že měla z čeho vybírat! Její náručí prošli mj. Marcello Mastroianni, James Dean či Julio Iglesias.

Laura Antonelli (1972 - 1980)

Ursule přebrala Belmonda jedna z nejkrásnějších hereček 70. let, Italka Laura Antonelli. Strávili spolu osm let.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Steven Revenge (@stevenrevenge)

Carlos Sotto Mayor (1980 - 1987)

Po Antonelli přišla na řadu brazilská tanečnice a herečka Carlos. Jejich poměr trval sedm let. Ač se o jejich vztahu mnoho neví, zjevně se nerozešli ve zlém, neboť ještě loni si společně vyrazili na Azurové pobřeží.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nat🧿 (@lovexetera)

Natty Belmondo (1989 - 2008)

Bébelova nejdelší známost. Vzali se v roce 2002, když jí bylo 37 let a jemu 69. O rok později se jim narodila dcera Stella.

Barbara Gandolfi (2008 -  2012)

Nejskandálnější milenka. Finalistka belgické miss uhranula o dvaačtyřicet let staršího herce v roce 2008 a jejich vztah byl všechno jen ne harmonický. Barbara tahala z Belmonda peníze na pofidérní aktivity svého exmanžela Frédérika Vanderwilta a když Bébelovi po čtyřech letech došla trpělivost, dal vypočítavé krásce kopačky.

Zdroje informací:

Wikipedia.org

Whodatedwho.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články