Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Panny

Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Panny
Zdroj: Wikimedia Commons, Public domain
Léa Papin (15. 9. ) měla velmi nervní povahu. Když jí někdo naštval, rozmlátila mu obličej kladivem......ve všem jí sekundovala sestra Christine.Ed Gein (27. 8.) útočil na ženy. Z jejich kůže a kostí vyráběl různé předměty.Andrew Cunanan (31. 8.) zavraždil ikonu módního průmyslu...
+ 4 fotky+ 5 fotek

Lidé narozeni ve znamení Panny, které právě kraluje všem hvězdným znamením, by měli být ochotni vždy pomáhat druhým. Častokrát je najdeme v pečovatelských pozicích, jsou to prostě dobré duše. Najdou se však i tací, kteří chtějí naopak škodit a ubližovat. Podívejte se na lidské zrůdy, které se narodily ve znamení Panny.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 23. 08. 2021 11:00

Ženy a muži narození ve znamení Panny by měli být snílci se smyslem pro pořádek a čistotu. Ač mohou mít problémy s vyznáním lásky, rozhodně nejsou necitliví, o svůj protějšek se umí velmi dobře postarat. Milují také zvířata a sebezdokonalování. Existují ale výjimky. Léa Papin řešila spory kladivem. Kanibal Ed Gein se, mimo jiné, oblékal do lidské kůže. Andrewa Cunanana, vraha módního návrháře Versaceho, zajímal jen úspěch a uznání, byl pro to schopen udělat cokoli. Dylan Klebold se zase rozhodl vystřílet střední školu Columbine.

Léa Papin...

Jedním z nejhorších vrahů, kteří se narodili ve znamení Ryb, byla Léa Papin (15. 9. 1911). Ta se svou sestrou Christine spáchala v roce 1933 mimořádně brutální dvojnásobnou vraždu. Za vše mohla pokažená žehlička. Obě tehdy nastoupily do služby v jedné domácnosti a paní domu se rozhodla, že jim za to pořádně vyčiní.

Jako první ruply nervy Christine. Vrhla se na dceru své zaměstnavatelky paní Lancelinové, Genevie, a vydloubla jí prsty oči z důlků. Léa na nic nečekala a zaútočila na druhou ženu. I ona přišla o zrak. Nakonec je obě usmrtily nožem a kladivem. Šílené sestry do svých obětí bodaly tak freneticky, že se cákance krve nacházely i na stropě. Zaměřily se hlavně na tváře. Paní Lancelinová a její dcera tak byly záhy k nepoznání. Obličeje se jim proměnily v krvavou kaši.

...a další vrazi ve znamení Panny

Ed Gein (27. 8. 1906) obdivoval nacisty a po jejich vzoru vyráběl z lidské kůže a kostí různé předměty.

Andrew Cunanan (31. 8. 1969) připravil svět o ikonu módního průmyslu, návrháře Gianniho Versaceho. Kvůli tomu se dostal na seznam deseti nejhledanějších mužů FBI.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený True crime (@richard_.ramirez_)

Dylan Klebold (11. 9. 1981) se spolu se svým kumpánem Ericem Harrisem rozhodl, že postřílí co nejvíce svých spolužáků na střední škole Columbine. Jejich skóre bylo děsivé - 13 mrtvých a 24 zraněných. Během následného hledání viníků se rozpoutal příslovečný hon na čarodějnice, v jehož středu byl zejména rocker Marilyn Manson a německá úderka Rammstein. Lidé tehdy poukazovali na jejich masivní oblibu mezi teenagery a uměleckou prezentaci spojenou s násilím. Nesmyslná obvinění byla ale naštěstí po čase stažena.

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Léa Papin, Ed Gein, Andrew Cunanan, Dylan Klebold 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články