Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Raka

Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Raka
Zdroj: Wikimedia Commons/Janykula, CC BY-SA 3.0
Charles Ray Hatcher byl celé mládí šikanován. Svou frustraci si pak vybíjel na nevinných obětech. Ač pro sebe žádal trest smrti, dostal doživotí. Svůj život nakonec ukončil sám, oběsil se.Gerald a Charlene Gallegovi unášeli mladé dívky, které jim před svou smrtí posloužily jako sexuální otrokyně. 
Charlene se dostala na svobodu v roce 1997, Gerald zemřel ve vězení na rakovinu o pět let později.+ 2 fotky+ 3 fotky

Lidé narození ve znamení Raka, které právě kraluje všem hvězdným znamením, by měli být citliví a vnímaví. Díky empatické povaze se snaží pomáhat slabším. Rak si zakládá na rodině, domovu a tradicích. Jenže ne všichni jsou takoví. Podívejte se na zrůdy, které se narodily v tomto znamení.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 22. 06. 2021 14:00

Snad nejznámější česká vražedkyně Olga Hepnarová usmrtila nákladním vozidlem osm lidí. Stala se poté poslední popravenou ženou v Československu. Gerald Gallego zase se svou manželkou Charlene zavraždil až deset mladých dívek, které předtím posloužily jako sexuální otrokyně. Charles Ray Chatcher byl ze všech nejhorší. Na své konto si připsal rovných šestnáct obětí.

Olga Hepnarová...

Olga Hepnarová (30. června 1951) se narodila jako dcera bankovního úředníka a zubařky. V dětství nijak nevybočovala, ale postupem času se u ní začaly projevovat psychické potíže. Zřejmě šlo o Aspergerův syndrom, jenž jí velmi stěžoval navázání kontaktu s ostatními lidmi. To vyústilo až v pobyt na psychiatrické léčebně. Od 17 let měla sexuální styky jak s ženami, tak i s muži. Sama sebe označovala za „sexuálního mrzáka.”

Postupně se začala odcizovat i své rodině. Získala také dojem, že se musí pomstít společnosti. Věřila totiž, že se jí snaží všichni lidé ublížit. Zároveň chtěla, aby její čin nebyl zapomenut. Proto 10. června 1973 ve 13:30 najela zapůjčeným nákladním automobilem Praga RN do skupinky asi třiceti lidí, kteří čekali na tramvajové zastávce na Strossmayerově náměstí. V důsledku srážky zahynulo osm osob. Další měli lehká a těžší zranění.

...a další vrazi ve znamení Raka

Charles Ray Hatcher (16. července 1929), který řádil mezi roky 1969 až 1982, se přiznal k vraždě 16 lidí. Z vězení byl několikrát propuštěn. Po chvilce se však do něj vždy vrátil. Po poslední vraždě sám požádal o trest smrti. Porota to ale odmítla a odsoudila ho k doživotnímu vězení. O čtyři dny později se ve své cele oběsil.

Gerald Gallego (19. července 1946) spolu se svou manželkou Charlene zavraždil v letech 1978 a 1980 deset dospívajících dívek. Kalifornské Sacramento tehdy obcházela hrůza z neznámých útočníků, kteří si ze svých obětí nejprve udělali sexuální otrokyně a poté je usmrtili. Charlene se dostala na svobodu v roce 1997. Gerald zemřel v roce 2002 za mřížemi na rakovinu.

Zdroje informací:

Wikipedia.cz: Olga Hepnarová

Wikipedia.org: Charles Ray Hatcher, Gerald Gallego

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články