Jitka (30): Přítel mi dal po deseti letech kopačky. Stydím se za to, co mu teď provádím, ale nemohu si pomoci

Jitka (30): Přítel mi dal po deseti letech kopačky. Stydím se za to, co mu teď provádím, ale nemohu si pomoci
Zdroj: Pixabay

Jitka dostala po deseti letech kopačky. Nemohla se s tím smířit a snažila se přítele získat zpátky. Nejprve mu usilovně vyznávala lásku. Když to nepomáhalo, uchýlila se k mnohem méně příjemným praktikám.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 07. 2021 13:00

Věřila jsem tomu, že se s Richardem (33) vezmeme, založíme rodinu a budeme šťastně žít až do smrti. Nebo alespoň tak to bývá v pohádkách. Upnula jsem se k té představě tak moc, že teď jen horko těžko překonávám rozchod. Stydím se za to, co dělám, ale nemohu si pomoci.

Příteli jsem se zcela oddala

Richarda jsem milovala hned. Byl pro mě dokonalý ve všech směrech. Krásný vysoký blonďák s modrýma očima. Ovládal šest světových jazyků a věnoval se bojovým sportům. Jeho všeobecný přehled byl neuvěřitelný. Rozuměl mi, naslouchal mi. Ani po pěti letech vztahu mě neomrzel. Každé ráno jsem se těšila, až mě políbí.

Vzdala jsem se všeho. Opustila jsem svoje koníčky a zahodila i roky dřiny, díky nimž jsem se dostala do baletního sboru. Ze čtyř kamarádek mi zbyla sotva jedna. Chtěla jsem mít čas jen a jen pro Richarda. On sice nic takového, že by se vzdal svých koníčků, neudělal, ale nevadilo mi to. Poslušně jsem na něj každý den čekala doma.

Když si přál, abych měla světlejší vlasy, druhý den tomu tak bylo. Občas naznačil, že mám povadlejší zadek. Už jsem stála na značkách a šla běhat. Vše, co řekl nebo si myslel, pro mě bylo svaté. Věděla jsem, že právě s ním chci strávit zbytek života. Už jsem si malovala, jak mu porodím kopu dětí, které budeme milovat.

Po deseti letech mi řekl, že už mě nemiluje

Trochu mě mrzelo, že jsme se nevzali. Richardovi přijde svatba jako zbytečnost, kterou v životě nepotřebuje. Po čase jsem si jeho názor osvojila. Když někoho milujete, nepotřebujete k tomu papír. To, že mě Richard nemiluje tak jako já jeho, jsem zjistila po deseti letech. Jednoho dne jsem se vrátila domů a on i jeho věci byly pryč.

Našla jsem jen dopis na rozloučenou, ve kterém mi vysvětloval, že už spolu nemůžeme být, protože mě nemiluje. Okamžitě jsem mu volala. Telefon mi samozřejmě nezvedl. V hlavě mi naskočilo jediné: MUSÍŠ HO ZÍSKAT ZPĚT! Nejprve jsem na to šla přes city. Posílala jsem mu denně několik zamilovaných zpráv. To samé do emailové schránky.

Čekala jsem před jeho prací, abych s ním mohla mluvit. On už mi ale nic vysvětlovat nechtěl. ,,Prostě je konec. Pochop to. Nemiluju tě,“ prohlásil a odešel. Dál jsem mu posílala dárky. U dveří jeho bytu jsem mu nechávala naše fotky. To, že má někoho jiného, mě nenapadlo až do chvíle, než jsem je spolu uviděla. Kráčel si to po ulici s vyzáblou brunetou. ,,Tak to ti nedaruju,“ zamumlala jsem.

Dělám všechno proto, aby se rozešli

Jeho slečnu jsem začala tajně špehovat. Musela jsem zjistit, kde bydlí a čím se živí. Nejprve jsem jí začala zatápět v práci. Posílala jsem anonymní dopisy manželce jejího šéfa. Lži o tom, jak s ním spí. Byla jsem vytrvalá. Nakonec ji vyhodil. Doufala jsem, že i Richard tomu uvěří a opustí ji. Ale nezabralo to. Tak jsem jí domů posílala květiny s vizitkou tajného ctitele.

Jenže oni spolu pořád zůstávali. Jednou mi Richard napsal zprávu, kde stálo, že ví, že ten záškodník jsem já. V tu chvíli jsem byla vzteky bez sebe. Poškrábala jsem jeho milence auto a vysypala jí odpadky před dveře. Píšu jí vulgární zprávy. Nemohu s tím přestat, i když už vím, že je to k ničemu. Od našeho rozchodu s Richardem uplynul rok a já se s tím pořád nesmířila. Stále ho tak miluju!

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články